Asminnil Pinkyellow canım ben tuzlu ve aşırı ekşi yiyordum bildiğin limonu kemiriyordum tatlı yiyemiyorum sadece puding filan yediğim oda sürekli değil doktor erkek dedi tabi sağlıklı olsunda ben de cips düşmanıyım düşün
Nihalagpak Abartılı olmadığı sürece canın istediğinde ye, ben yedim 35 haftalık hamileyim. Canım istedi kola da içtim, tamam sağlıklı değiller ama zehir de değiller yani. Abartmadan yersen sorun olmaz.
Eemmyy Nihalagpak abartmıyorum zaten canım illaki canım çekiyor baharatlı filan da deil zaten sade patates cips
Hulya3438 Zararli degil ama yararlida degil sanada haliyle kilo yapar ama canin cok istyorsa ye abartmadan bende cok cnm cektigi icin 3 defa yemis bulundum hatta evimize kola sokmazdik canim cekince onuda ictigim oldu ama onuda 3 kere asiri canim cektigi icin ictim caninin cekmesi daha kötü bi kere yiyip icince bi süre istemiyor canin 😍
Eemmyy Hulya3438 ben 45 kiloyum hiçbirşey kilo aldırmıyor bana cipsinde aldıracağım sanmıyorum canım😀 o yönden problem yok, bebeğime zarar wermesin de☺️
Zuhraa Eemmyy valla bende canim cektikce hep yedim yiyorum da hala sık olmasa da yiyorum. Hic bir problemde olmadı
Eemmyy MinnakLiva bende sadece ruffles yiyorum tuzlu die. Harici birçok şeyden midem bulanıyor çünkü😏
Imfromlastnight Ben de korkuyordum en ufak zararlı bir şeyde. 2. Ye hamile olan arkadaşıma bi baktım kokoreç midye neler yiyor.Yemesene dedim.O da öyle her şeye bir şey bulanların bebeği pimpirikli huysuz olur dedi. O günden sonra benim yediklerimden bir şey olmaz dedim☺️ Cips de yiyorum çikolata da yiyorum.