Eemmyy Kızlar merhba. 7+4 haftalık hamileyim. Sade patates cipsin bebeğime bir zararı olur mu? Her zaman yemiyorum. Yaklaşık 15 gün önce yemiştim biraz. Birde şimdi canım çok istiyor. Dr abur cubur yeme dedi ama canım çektiii
Sltn01 Eemmyy canım arada ye bence bende yiyorım 20 günde bir ama az yiyorum . Can istiyor arada yapacak bşey yok
Mervedicle Eemmyy şuan yiyorum 🤭🤫 30 haftalık oldum herhangi bi sorun teşkil etmedi ama en iyisini doktorunuz bilir sizinle ilgili☺️
Merve_kucuk Eemmyy Valla ben hep canım istedikçe yedim. Cipsiyede asla dayanamam. 39 haftalıgim bi sorunumda yok. Sadece son haftalar dikkat ettim ödem olmaması için ama yinede ayağım şişti 😄
Deniz8731 Eemmyy Arada bir yedigin cipsten bisey olmaz canım. Bi doktordan dinlemistim o da öyle diyodu. Bunu gûnlük rutin öğün haline getirmediginiz sûrece yiyebilirsiniz diyodu. Ben de onu dinledikten sonra cok kasmamaya basladim. Bikac haftada bir canim cektiginde yiyorum yani.
Eemmyy Sltn01 bende öle canım 15 gün önce yedim aZıcık, şimdide canım istiyor. Çok da yemiyorum zaten ama hiçde yememezlik yapmak istemiyorum☺️
Eemmyy Mervedicle ☺️☺️ Abur cubur yeme dedi ama zaten onları çok yiyen biri deilim. Sadece cipse dayanamıyorum.🙈 Diğer cipslerden tiksindim zaten sadece patates cips yiyebiliyorum☺️Onu da yememezlik yapmayım diyorum😀
Pinkyellow Bı arkadaşıminda canı çok cips istemişti yiyorduda şimdi kızı olcagini ogrendi😌😌 ama yinede sen çok tüketme ☺️
Eemmyy Pinkyellow çok yemiyorum zaten canım arada bir canım istiyor☺️☺️Desem yalan olur 😀hep istiyor ama çok yememeye çalışıyorum☺️ Yine de aklıma takıldı sormak istedim😊
Asminnil Pinkyellow canım ben tuzlu ve aşırı ekşi yiyordum bildiğin limonu kemiriyordum tatlı yiyemiyorum sadece puding filan yediğim oda sürekli değil doktor erkek dedi tabi sağlıklı olsunda ben de cips düşmanıyım düşün
Asminnil Pinkyellow canım ben tuzlu ve aşırı ekşi yiyordum bildiğin limonu kemiriyordum tatlı yiyemiyorum sadece puding filan yediğim oda sürekli değil doktor erkek dedi tabi sağlıklı olsunda ben de cips düşmanıyım düşün
Merve_kucuk Eemmyy Olmaz olmaz. Sen canın ne istiyorsa az az ye. Kendini kıstığın zaman bi sorun çıkıyor 😊
Eemmyy Merve_kucuk öle yapcam kuzum☺️ Zaten bulantıdan dolayı doğru düzgün birşey yiyemiyorum canımın istediğini bari yeyim☺️☺️
Eemmyy Deniz8731 ohh iyi bari rahatladım🙈 Hergün yemem zaten canım suçlu gibi hissederim kendimi☺️ Arada bir yemekten bişey olmazsa sorun yok şükür🤗
Ozican Eemmyy bebeğiniz ilk 3 ay sizin yediklerinizden beslenmiyor ayrıca o kadarcıktan bişey olacağını sanmıyorum.Ben 37 hafta boyunca yedim 😁
Asminnil Eemmyy ben bir paketi açtığımda kimseye vermem kendim yiyorum tek onun için haftada bir alırlar aşırı tuzlu olduğu için canım ileri zamanlarda albim mi ne diyorlar onu olma ihtimalin yüksekmiş kilo artışı birde içinde ki yağ katkılıymış doktorum ye ama çok fazla tüketme dedi
Eemmyy MinnakLiva bende sadece ruffles yiyorum tuzlu die. Harici birçok şeyden midem bulanıyor çünkü😏