Edauysun Skarakas bnm ilkkez bu aksam oldu gergin ve sertti evet ama bu gerilme gibi acı gibi nefes alamamaa gibi yemekten snra oldu ilkkez yürüdüm 1 saat yok zor nefes alıyorum karnımın yanları bile acıyor nefes alırken😔😔
Skarakas Edauysun acaba bi doktoruna bildirsen mi? Sirt üstü falan uzanmiyorsun degil mi yada otururken yatar pozisyonda oturma dik oturmaya calis bebek damarlara baski yapiyor olabilir
Kadiss Skarakas bende de oluyo 26 inci haftamdayım daha da sertlestı karnım catlıyacak gibi hissediyorum 😊
Edauysun Kızlar yaklaşık aynı haftalardaymışız birdaha post açmayım hic karın altında ara ara agrı kalçada belde agrılarınız oluyormu dayanılmıcak gibi değilde huzursuz eden böyle ben 24 e girdikten sonra böyle şikayetlerim cıkmaya basladı🙄
Skarakas Edauysun evet anladim ki herkeste ayni problemler var normal oldugunu düşünüyorum suan da benimde cok ayakta kaldigimda belim agriyor artik vs vs
Skarakas Edauysun suan daha iyiyim yürüyüş yaptım 40 dk kadar. Gaz da olabilir mi bilmiyorum inan ki.
Miniksusam93mr Yavuzirem34 ben de oluyo bebek ayaklrni diretiyo geriyo demisti doktr .biraz dokununca baska yere geciyo
Edauysun Miniksusam93mr nerelerinde cNm ya kalçalarımın içi ble acıyor bir gün yok bir gün var ama korkuuyrm sürekli tedrgnm ya :((
merveakcy09 Skarakas benimde sol göğsümün altı ağrıyor dediğin gibi geriniyor sanki ama büyüdüğü için ben normal diyorum.
Nesrin54 Skarakas bu arada evet gaz sancisi da aynı sekilde şiş hissettiriyor onda da bana soda iyi geliyor Maden suyunun bi zararı yok zaten sen de deneyeblrsin🤗