Sumru Kızlar Çatlak oluşumunu önlemek için kakao yağı ve tatlı badem yağını kullanıp ve memnun kalan var mı
AysaRuzgar Sumru bana da doktorum saf kakao yağı demişti. Ben araştıra kullanmama rağmen bende hiç çatlak olmadı. Bu biraz da sizin genetik yapınızla alakalı.
CananAkdag Sumru Canım bunlar denildiği gibi tüylenme yapar tüylenme yapmayan başka yağlar araştır veya sana mustela çatlak önleyicidir lierac çatlak önleyici önerebilirim ben kullanıyorum hergün 34 haftamdayım henüz çatlamadım
SeymanurM Ben kakao,susam,kayısı,tatlı badem yağlarını aynı ölçüde bir şişeye koydum her gün sürüyorum ve son ay günde 2 kere süreceğim. 28+3 deyim Henüz bir çatlağım yok tüylenme vb de tespit etmedim
Sumru SeymanurM tüylenme yapar mı diye tereddütte kaldım peki Ne kadar miktarda sürdünüz sürdükten sonra hemen emiyor mu yatak falan yağ olur yoksa 😂
Deletesmom095 Sumru bilgim olmayan bişeyi paylaşmam canım yağların özelliklerne bak zaten kaş saç kirpik çıkarmak için kullanılıyor genelde 😅
SeymanurM Sumru Zeytinyağı kadar zor emilmiyor en azından onu söyleyebilirim. Avucumun içerisine bir miktar alıp ısıtıp öyle sürüyorum pijamalara bulaşıyor ister istemez fakat yatak yorgan olacak şekilde bir durum yok 🙃
Sumru Deletesmom095 ay evet ya baktım şimdi of ya bi dermotoji uzmanı bu iki yağı önerdi diye bunları aldım 😕
hunilimom Sumru aynen öyle canım annem bize hamileyken nerden çatlamışsa bende aynı o şekil çatladım bol bok nemli tut
AysaRuzgar Sumru inşallah ☺️ Bu arada ben ara sıra kullandım ama bitirmiştim şişeyi. Bende tüğlenme de yapmadı. Demek ki kişiden kişiye de değişiyor.
Bbsraa Sumru 32.haftaya kadar bişey yoktu. Bi sabah tatlı kaşıntı hissettim karin alt kısmında supriz 😁çatlaklar 1 günde nasıl oldu anlamadım. Şuan sadece kaşıntı için uygulama yapmaya baslicam. Onun diisnda çoğalıyor çatlaklar yine catliyorsun yani.
Zynbss8765 Sumru ben oku gundu kullanmaya başladım bio oil baya ıyı nemlendırıyor kokusunda çok güzel bakalım ne olacak