Melikedefnemm Deleted5544 canım sonuçlarını doktoruna gösterdin mi o bisi dedi mi radyolog olmasına birde cd yi sonucu hemen aynı günde verio mu
Deleted5544 Melikedefnemm gösterdim, sıkıntı yapmadı. evet o an cıkarken veriyor. cd de tüm görüntüler (kalp, böbrek ve kemik yapıları gibi) renkli fotoğrafları var bide. ayrıyeten de 4 sayfalık rapor verdi
Melikedefnemm Deleted5544 klinik tam olarak nerde ilk defa gdcem vala tedirginim haftaya çarşamba gideyim diorm tahllerimi yaptırıp en azından gtmsken doktoruma da gösteririm bidha git gel olmasın
Deleted5544 Melikedefnemm mantıklı canım sürekli dışarı çıkmamak lazım. pendik devlet hastanesinin karşısında ara sokakta. telefonla ararsan tarif ederler
Deleted5544 Melikedefnemm olur mu canım helal olsun tabiki ☺️ pendik medipole gidiyorum canan acar demir doktorum. sen kime gidiyorsun?
Melikedefnemm Deleted5544 bnde ona gdiordum burda dr saadet ünsal i çok öneren oldu googleden de araştırdım hic kotu yorum okumadim çok ilgili cidden canan hanımdan çok daha ilgilendi ve renkli gosterdi bebeğimi bundan sonra ona devam edicem aynı hastanede bnc3 bi dene 🙄
Melikedefnemm Deleted5544 bnde ona gdiordum burda dr saadet ünsal i çok öneren oldu googleden de araştırdım hic kotu yorum okumadim çok ilgili cidden canan hanımdan çok daha ilgilendi ve renkli gosterdi bebeğimi bundan sonra ona devam edicem aynı hastanede bnc3 bi dene 🙄
Deleted5544 Melikedefnemm duydum canım arkadasımda ona gidiyodu memnundu ama ben canan hanımla devam edicem, nedense bi bağ var aramda gibi çok seviyorum kendisini ☺️ ama bi sıkıntı yaşarsam ilk tercihim saadet hn olur
Deleted5544 Melikedefnemm bide 4 haftam kaldı zaten bu saatten sonra değiştirmek de istemiyorum açıkcası
Melikedefnemm Deleted5544 oy maşallah değiştirme ozaman canım sağ salim kucağına al insllh bn daha 21 hafta oldum 😁
Deleted5544 Melikedefnemm ayy baya varmıs ama inan cok cabuk geciyo. rahat bi hamilelik geçirmeme rağmen artık cok sıkıldım biran önce doğursam diye bakıyorum 😂