Ozlmslm Rukiye58 ağızdan alırsanız baya yan etkisi oluyor. Bazı doktorlar vajinal kullandırıyor bende öle kullandım
Gulsum_coskun Rukiye58 canım ben ağız yoluyla kullanıyorum 1 kutum bitti reçetede de yazıyor zaten araç kullanırken dışardayken kullanmayınız diye normalmis bu yan etkiler bende de baş dönmesi halsizlik yapıyor
Rukiye58 Ercnozlm Gulsum_coskun Ahmtmmm Olvido AsyaNildaa @teşeküür ederim bende bugün aldım hap olanı 18+5 im geçen gün iki damla kan geldi diye verdi doktor ama içmek istemiyorum bu yorumlardan sonra
Olvido Ben de dun basladim , gece yatmadan once hem uyku yapti hem de sabaha karsi bir titreme nobeti geldi ama ilactan bagimsiz tamamen hormonlardan mi bilmiyorum..( 6+2 bu arada )
Ahmtmmm Fitil olarak kullan canım ben ilk içtiğimde acillik oldum baş dönmesi çoook oldu sonra doktorum fitil olarak kullanmamı söyledi
Gulsum_coskun Gulsum_coskun eger cok rahatsiz oluyorsan doktorunla gorus ama belki fitil olarak kullanmanı da önere bilir
Gulsum_coskun Rukiye58 canım doktorunla konuş fitil olarak kullana bilirsin belki ama doktor gerekli gördüyse muhakkak kullan benim düşük riskim var 5 haftalıkken belli şuan 9 haftaligim ve hala kullanıyorum gerçekten çok iyi bi ilaç ağız yoluyla almazsan bile doktoruna sor fitil şeklinde kullan
iremgun Rukiye58 düşük riskin ya da başka bir risk görmüş ki vermiş doktorun. bu ilaç düşük riski olduğunda veriliyor genelde. içmek istemiyorum bence doğru bir karar değil. Mesela ben de hiç böyle yan etkileri olmadı.
Rukiye58 iremgun haklısınız ama neblym bu ilaç hakkımda çok fazla şey duydum oyüzden birde oruç tutuyoruö içersem nasıl olurum bilemedim
Gulsum_coskun Rukiye58 evet ama bebeğiniz için gerekli ben bu ilacın çok faydasını gördüm Allah var belki bu ilaç sayesinde bebeğim hala benimle 🙏
iremgun Rukiye58 doktorunuza danışın mutlaka bir sebebi olmasa ilacı vermez Allah korusun bir şey olsa çok üzülürsünüz. Ben toplamda 4 kutu falan bitirdim ki hala devamda ediyorum.
Gulsum_coskun Rukiye58 daha sonra Allah korusun üzülüceginize pişman olucaginiza biraz dayanıla bilir bence inşallah tabikide bi yan etkisini görmezsiniz benim 2 kutumu kullanıyorum şuan sersem gibiyim ama dayanıyorum çünkü düşük tehlikem var ve bebeğim için dayanıyorum
Rukiye58 iremgun bir iki damla kan gelmişti muayene ettinve ben bunu düşük tehdidi olarak kabul ediyiö dedi o yüzden verdi