Deletesmom095 minnakfasulyecim kız eşim 4500 ben 4 kılo doğmusum hatta ben doğduğumda beni susturamamışlar meğersem çok açmışım ondan ağlıyomşm😅
AnneCeren Aybukeb kilosu epeyi iyimiş.. neler yedin egzersiz yaptın mı. Benide 27 de gördü doktor birdaha 32 de göreyim dedi
Aybukeb AnneCeren normal besleniyorum hatta kahve falanda içiyorum ben engel olamadım kahve açısından kendime egzersiz yapıyorum düzenli evde bisiklet biniyorum ve plates yapıyorum canım
minnakfasulyecim Deletesmom095 Bi ara ejderha modundaydın sen şuan o beeen😂 sütle ayakta duruyorum resmen
Zennur 32 haftadan sonra nst ye bağlıyorlarmış ama bazı doktorlar gerekli duyduğunda gayet 28/29 haftalarda bile nst ye gönderiyormuş
yasemin535 UmaY-34 27+3 te 1 kiloyduk bugün 28+3 üz. Doktorum gayet normal kilosu çok iyi dedi ama sanki bana az geliyor. Sağlıklı da besleniyorum ama bilemedim kendim de 8 kilo aldım 🙄🙄
beriufuk UmaY-34 27+3 olduk ama hcbıseyıni blmıyorm 2 aydr korkudan gidemedm cevrenınde etkısıyle😕😕 Ama artk gitmem gerek ptesi gidecegm nasipse çok merak ediyorm bende😊