Keremeral Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 3015 gr olmuşuz şükür iki hafta sonra kısmetse kavuşucaz sizlerin bu haftada kaç kiloydu bu arada 1 hafta önde gelişimi..
P_6 Keremeral benim de 36. Hafta kontrolüm yarın, 34te 2330 gramdı sizinki ilerde maşallah benimki de kilo almıştır umarımm
Nehir66 Keremeral Aleyküm selam canım maşallahhh bebeğinize♥️🧿🥰benim bebeğimde 36 haftalıkken 3500 kiloydu 3 hafta önden gidiyor kızımda 🥰
Sny_hkn10 Keremeral ayy ne güzel canım 35+6 bugün kontrol olduk 2500 2600 dedi doktor seninki gayet iyi canım bizimki tam haftasında ileri ya da gerilik yok aman gerilik olmasın da ilerilikte gözüm yok bana da doktor haftaya doğumu konuşalım dedi çarşamba gideceğim bakalım ne olsunn sen de heyecan durumları nasıl korku heyecan her duygu üzerimde şu an :))
Busrammesut Benimde 18 mayısta kontrolüm var tam 36 haftalık oluyoruz. Doktorum nstye baglicam dedi sizde baglandiniz mi acaba 🤗
hcrtrmn Nehir66 doğduğunda kaç kiloydu acaba. Benim de bebeğim 3-4 hafta önden gidiyor. Kilosunun Önden gitmesi bi sorun teşkil eder mi
Nehir66 hcrtrmn Şuan 38 haftalığız canım bebeğim doğmadı 37 haftalıkken 3640 kiloydu bilemiyorum canım bende 🤷♀️ Bi sorun teşkil etmez doktorum dedi iri bebek olunca normal Doğum zorlaşıyor sadece çatı muayenesinde Normal yada sezeryan Doğum için doktorum söyleyecek 🤷♀️
hcrtrmn Nehir66 32+5 te 2900 gr idi benimki de. Doktor iri bebek dedi. Benimki tüp bebek bir de. Doğum şekline sen karar ver dedi. Ne yapsam bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nehir66 hcrtrmn iri bebeklerde normal doğum biraz riskli diyorlar eğer çatı muayenesinde doktorumuz çatın buna müsait değil derse bebeğimi sezeryanla almalarını isteyecem🥰bebeğimin sağlığı daha önemli olsun sezeryan doğumda kötü değil böyle düşünüyorum canım 🥰sen ne yapmayı düşünüyorsun
ENA hcrtrmn Oooo maşallah 32+5 2900, neredeyse 37 hafta kilosu bu. 1 ay önden gidiyor yani. Benim doktorum 2 hafta önde olan bebegime bile normal zor gözüküyor dedi😔 ne güzel doktorunuz kendine ve size güveniyor demek ki kararı size bıraktıysa…
Keremeral Aysemahmut evet sezeryan ilk çocuğumda öyleydi benim kalbimde doğuştan delik var bu sebeple normal doğum yapamıyorum malesef:(
Aysemahmut Keremeral benimde sezeryan canım benimde son anda acil sezeryana alındım şimdi 2. Doğumum benimde 36 haftalık bu bebeğimde kalbinde 2 delik varmış inşallah geçer zamanla rabbim tüm evlatlarımıza Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🤲🤲
Sivas580 Keremeral benimde dun 36+0 da kontrolum vardi 3400 gr 49 cm olmus kizim insallah bizde iki haftaya kavuscaz
Nehir66 hcrtrmn anladım canım ama yinede çatı muayenesi ol bence belkide normal Doğum için uygunsundur 🥰hayırlısı olsun yinede