Mucizemm25 akgnakgn yaa bende ondan korktuğum için internetten almadım inşallah virüs azalıyor bizde rahatlıkla yapabiliriz alışverişimizi dokunarak alırız 🤗🤗
Mucizemm25 Dnz2020 yaa sorma son 99 dediğim günler daha dün gibi 🥰 aminn sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🤲
Mucizemm25 Melekkannesi heyecan var mı 🤗 ben endişeliyim sadece eşim gelebilecek mi diye korkuyorum 😏
Melekkannesi Mucizemm25 ikinci olacak benim yüksekova da yaşıyorm kimse yok herkes memlekette eşim sürekli görevde oğlum 25 aylık bakalm ben napcm😂😂
CananAkdag Yasemn1 anaaa maşallah belki erken de doğurabilirsin sen o zaman 35 haftamda kontrole gittiğinde 37 haftalık falan mi olcak bebek 2 hafta öndeyse
Mucizemm25 Melekkannesi hayırlısı olsun bizim evde hakkari de eşim orda ben erzurumda ailemin yanındayım askeri personel mi
Burcinesin Benimde 40 🥰 34. Hafta bitti ama günler geçmiyor çok sıkılıyorum dışarda gezebilsem bu kadar sıkılmazdım hamilelikten bi an önce sağlıkla doğsun istiyorum
Dilan3eymenn Mucizemm25 uygulamaya göre mi sizin ?benim uygula maya göre 55 kaldı ama 38 haftalık ken alcak lar bebeğimi ikinci sezeryan olcam mecburi o yüzden benimde son 40 inş bi aksilik çıkmazsa 🤗🤗10 haziran gibi
Mucizemm25 Dilan3eymenn evet uygulamaya göre ama ne zaman geleceğini kendi bilir Allah nasip ederse normal doğum istiyorum bakalım artık hayırlısıyla sağ salim alırız inşallah kucağımıza 🤲🤗🤗
Dilan3eymenn Mucizemm25 inş canm burdaki tüm hamis anneler sağ selamet bi şekilde kucaklarna alsın lar 🙏