• Gebelik
  • 31 haftalık bebek gelişimi

Selimem doktorum kasar peynir tel peynir ve dil peynirini çok onermisti icinde sut orani cok fazla imis
Bende kasar ve tel peynirini tuketiyorum tahinpekmez yiyorum kaymak bal 😂 20 haftadan 28 e kadar her gün bir muz yerdim şimdi bıraktım. Onun dışında yemek olarak çok çok aşırı yemiyorum ama sebze vs yemeye özen gösteriyorum pırasa ıspanak gibi
Yumurta da yedim haşlanmıştan tiksindiğim için menemen yada patatesin içine kırarak yiyordum yada kaşarlı yumurta yapıyordum.

Bende dün gittim 42 cm 1602 gram dedi normal bi bebek dedi ve 3200 falan doğar dedi ama senin kiz uzun boylu masAllah 🤗

Selimem canım ben çok fazla karbonhidrat tüketmiyorum ekmek çok çok azdır yediğim en çok tavuk balık ve balık yumurtası tükettim yoğut aşırı meyve yemedim normal meyve günlük 1 porsiyon yiyorum yumurta hani hiç ayırt etmeden sebzeler ve kuru baklagil de tüketiyorum

Dnz2020 bende yemeğe çalışıyorum basından beri geride bir hafta bakalım 2 aydır gitmiyordum doktora ayın 4 de gidicem insallah dua edin düzelmiştir :) kilosu boyu gelişimi güzel hayırlı olur inşallah hepimizinkide

Selimem inşallah düzelmiştir canım benim sağlıklı dogsunlarda kilo önemli değil doğduktan sonra tosbik ederiz biz bebişleri😂🙏

Dnz2020 insallah canım. Benim 🤲🏻🧿🤲🏻🧿🤲🏻🧿🤲🏻🧿

Çok kilolu olsun diye niye dert ediyorsunuz ki? Kilo obezite ve şeker belirtisi diyor genelde doktorlar. Haftasına ait kiloda olması üç aşağı beş yukar, daha iyi gibi.