Davetsizmercimek boyu uzun maşallah, 31 de 1750 gr Dı oğlum 40 cm Di
31 haftalık bebek gelişimi
Selimem doktorum kasar peynir tel peynir ve dil peynirini çok onermisti icinde sut orani cok fazla imis
Bende kasar ve tel peynirini tuketiyorum tahinpekmez yiyorum kaymak bal 😂 20 haftadan 28 e kadar her gün bir muz yerdim şimdi bıraktım. Onun dışında yemek olarak çok çok aşırı yemiyorum ama sebze vs yemeye özen gösteriyorum pırasa ıspanak gibi
Yumurta da yedim haşlanmıştan tiksindiğim için menemen yada patatesin içine kırarak yiyordum yada kaşarlı yumurta yapıyordum.
Bende 31hft 2 de dün gittim kontrole 42.5 cm 2200 gram 🧿♥️
Bende dün gittim 42 cm 1602 gram dedi normal bi bebek dedi ve 3200 falan doğar dedi ama senin kiz uzun boylu masAllah 🤗
Hacermuaz fl değer ile 7 carpmı boy ölçüsü
Elifimde maşallah benim oğlumda 3.300 dogmustu 52 cm bakalım bu 2.Çocuk ondan biraz boya vermiş galiba 😀🙊
Eylulikraninannesi ne yiyorsunuz 🙊
Davetsizmercimek doktorum 29 cm dedi ama ölçünce 38 çıkıyor acaba yanlış mi telafuz etti sizde bakar mısınız bir
Davetsizmercimek bakalim bizimki ne olck nasil olckk 😅
Davetsizmercimek 31 haftadayız bızde 1900 gram kilosu 44 cm boyu bana da tontıs dedı
Ben de dün gittim 31de 1758gr 42cm dedii
Davetsizmercimek canım pilav ve portakal suyu çok içiyordum doktor ikiside kesti direk çocuğa gidiyor şeker olarak diye kilo aldiriyormus🤷
Çok kilolu olsun diye niye dert ediyorsunuz ki? Kilo obezite ve şeker belirtisi diyor genelde doktorlar. Haftasına ait kiloda olması üç aşağı beş yukar, daha iyi gibi.