cnntylmz 1Anne_ oyle canim Hersey Rabbimden Rabbim hayirlisindan sagliklisindan tekrar versin insallah
cnntylmz Afrze oyle canim melek oldu . Kurtajdan sonra kendime gelemedim canimi almislar gibi oldum . RABBIM sagliklisindan hayirlisindan tekrar versin insallah
cnntylmz Derya2828 amin canim amin .benim birde bos gebeligim var artik buda boyle olunca genetige gidecem
Ercnozlm cnntylmz Allah sabırlar versin Rabbim kucağınızı tez zamanda doldursun anne karnında bebeğin kalbi durduğunda hiç bir belirti olmuyor mu acaba
cnntylmz Ercnozlm amin insallah . Yok canim olmadi 1 ay olmustu kontrole gideli bugun tekrar kontrol vardi orda ogrendim normalde 11 haftaliktim 6+5de durmus kalbi migde bulantim falan coktu
Deletedmom191 cnntylmz bilirim o.duyguyu 2.kez yaşadım aralıkta şimdi 3.ye gebeyim bi sürü şey kullaniorm Allah yardımcımız olsun umudunu kaybetme üzüntü yasa ağlama etme diyemem insan üzülüyor ama snra toparla herşey güzel olcak 🤲
Deletedmom191 cnntylmz testleri yaptır.ben iğne kullandım 2.de düşük doz yetmedi durdu gene şimdi.bunda yüksek doz başladık bi sürüde vitamin kan pihtilasmam var