1Anne_ cnntylmz rabbim kucağını boş bırakmasın giden yavrunu aratmasn cnm verende allah alanda güçlü ol inşallah 🙏🏻
cnntylmz 1Anne_ oyle canim Hersey Rabbimden Rabbim hayirlisindan sagliklisindan tekrar versin insallah
Afrze Iyi ol.lutfen .geçecek inşallah . O bi yerde kalır seninle . Bu his .yani benim.oyle.olmustu . Sonra tekrar hamile kaldım. 1 buçuk ay sonra. Şimdi 7 buçuk ayligiz. Güçlü ol . Geçecek
cnntylmz Afrze oyle canim melek oldu . Kurtajdan sonra kendime gelemedim canimi almislar gibi oldum . RABBIM sagliklisindan hayirlisindan tekrar versin insallah
Gldn7 cnntylmz allah yardımcın olsun inşallah rabbin tekrardan saglıklı bi bebek nasip etsin inşallah canım🤲
bebegim_28 cnntylmz benim de 2 kürtajım oldu ama çok şükür 1 ay sonra yine hamile kaldım rabbim inşallah hemen yerini doldurur. doktorum demişti ki sağlıklı bir bebeğin kalbi durmaz inşallah yerine sağlıklı bebiş versin rabbim
Asiper cnntylmz çok geçmiş olsun Allah sabır versin.inşallah yeniden hamile kalırsınız.o zamana kadar hiç belirti olmadı mı?i
Afrze Bize de dr soyledi. Sağlıksız gebeliklerde vücut kabul etmiyor atıyor dedi.bizimkinde de kalbi durmuştu . Gelişim de yoktu.9+1 de kürtaj olmak zorunda kaldım.sonra yeniden gebe kaldım çok şükür. Zamana bırakın . Kendinize iyi bakin
bebegim_28 Asliitncr bende kan pıhtılaşması çıktı şuan iğne kullanıyorum yani ilki kalp durması sonucu kürtaj oldum doktorum sağlıksız bebek olduğu için dedi ama ikincisi 5 haftalıkken düşük oldu kan pıhtılaşması varmış
Derya2828 cnntylmz hic canini sıkma cok sık basimiza gelen seyler bunlar o psikolojiyi biliyorum ama allah daha saglikli bir bebek verecegi icin sana hic uzulme ben kurtaj yaptirdiktan sonraki ilk adetten sonra hamile kaldim su an bebegim kucagimda stres yapma sakin allah saglikli bebek versin sana insallah
cnntylmz Derya2828 amin canim amin .benim birde bos gebeligim var artik buda boyle olunca genetige gidecem