miine Flybatuoguz84 canım bnmkide öyle gece bir gün 5 saat belim ağrıdı geliyor diye sevindim duş aldım uyudum sabaha birşey kalmadi😂😂😂
Scarlet mavera makat ve bel ağrısı bende de var 39+0 . Hicc sancım yok hiç olmadı. Kasilmam çok fazla ama karnım derya deniz oldu dalga dalga sürekli. Acaba illa sancı olması mı gerekiyor bende çok merak ediyordum
heyeCANm miine acilma 36. Haftada 1 cm demisti ama bi daha bakilmadi sonra. Sanci falan biseyde yok. Cok zormus ya anne olmak
heyeCANm miine acilma 36. Haftada 1 cm demisti ama bi daha bakilmadi sonra. Sanci falan biseyde yok. Cok zormus ya anne olmak
Ayselali Muhammedim0125 Bende 39+3 ve çok sıkıldım doğsa artık diyorum 😖İlk doğumum birazda korkuyorum çok karmaşık duygular içerisindeyim
Muhammedim0125 Ayselali bende korkuyorum sormayın ya ama herkese güçlü gösteriyorum kendimi 🥺 yaparım diyorum sanırım eşim anlamış ki istersen sezeryan ol dedi zorlanma dedi🙈 bebeğim 2900 çok büyük değil sanırım yapabilirim çatım basık sadece biraz ama
Ayselali Muhammedim0125 Allah yardımcımız olsun vallah son günler çok tuhaf ne hissediceğimi bilmiyorum bende aynen yapabilirim normal istiyorum diyorum arada da korku sarıyor acaba sezeryan mı olsam diyorum🤕Bu arada maşallah kilosu iyi benim bebeğim 2700 dedi doktor
Muhammedim0125 Ayselali 2900 artı eksi olurmuş doğacağı 2500 olacak işte 😂🐣 yatıp kalkamıyorum ya doğduktan sonraki stresi de başka tabi
asyaa15 heyeCANm canım dün yazamadım. Bende 38+6gözüküyor hlbuki 39+4 üz. 3350 dedi 40. Haftayı doldur dedi hftya bidaha çagırdı nst de hic sancım çıkmadı. Gitmem bdiaha da ya ne zaman sancım grlirse ozmn giderim anlayacgınıx daha beklicezz @mavera 😂
mavera asyaa15 hadi ya ben de dedim heralde doğum yaptı yazmadı hiç hayırlısı canım ben de pzt gidicem kontrole inşallah o zamana kendilipinden gelir 40.hafta oluyo ve iyice artıyo kilosu duruma göre suni sancı vericek
heyeCANm asyaa15 bende dogurdun zannettim 😊 benimde azicik bi sanci cikti arada. Hazirlik yapiyo vücudun doguma dedi ama ben hiiic bisey hissetmiyorum. Pazartesi cagirdi ama gidermiyim bende bilmiyorum
asyaa15 mavera bide burdada karısık ortam . Hergün ayrı bi doktor oluyor kendi doktoruma hic dek gelemedim saçma sapan baştan sagma bakıyorlar. Çatı muanesi fln ypmadı. Kücük şehir ama doktor azlıgı vr. Hyırlusuyla dogurup eve bi gelseydik
Ayselali Arslan04 Bende stres olmaya başladım vallah 39+3 üm en ufak bir sancı bile yok nst de de sancı çıkmıyor hiç daha fazla beklemekte istemiyorum artık
asyaa15 mavera off suni istemiyorum bende ya. Gidince haber et bana naptıgını. İnşallah seninki gelir canım ya
PINAR92 mavera bende bugün 39+0 oldum. Belde kasıkta ağrılarım oluyor. Ayaga kalkıncada çatım ağrıyor. Zor yürüyorum. 38+5 de doktora gittiğimde düzenli sandım çıkmıştı.