Arkadaslar uyuyamiyorum Nasil gecirecegim hamileligimi bitgin dusuyorum panik atak oldum ilac alsamda uyuyamiyorum
Uyuyamiyorummmm
Eymen1234_ neden uyuyamıyorsun gebelikten itibaren mi böyle oldu
Eymen1234_ bende uyuyamıyorum kafayı yicem artık uykum oldugu halde uyuyamıyorum yatağın ıcınde dönüp duruyorum 🤦🏻♀️
Eymen1234_ bende uyuyamaz oldum sahura kadar ayaktaym her gece sonrasinda da guzel bir uykum yok cunku yatamiyorum rahatca istedgm sekilde yatmayi o kadar ozledimki
Eymen1234_ uyuyamıyorum çünkü mide yanmam her gece beni uyandırıyor, ne ilaç kar ediyor ne başka birşey doğuma az kalmasa bu sürekli dayanılacak bişey değil gerçekten
Eymen1234_ Ben de öyleyim yaa panik atagim var ben ilaç da kullanamıyorum geçen doktor kullanabileceğin ilaçlar var dedi ama 3 ayim kaldı sabrederim diyorum. Olmadık felaket senaryoları yazıyorum,kafam rahat değil hep bebek sağlıklı mi acaba diye düşünüyorum kötü durumdayım yanii. Doktor iyi diyor içim rahatlıyor eve geliyorum yine ayniyim😕
Yeni_anne_ bu bende de var Birsey oldumu iyi mi diye hep dusunuyorum
bende uyamiyorum bel ağrisindan gece yatakta dönüp duruyorum.
Eymen1234_ bende gogus bölgenin alt tarafında ki açıdan uyuyamiyom yatamıyorum elektrik çarpması gibi bıçak saplaniyir gibi bir acı oluyir sürekli 9 ay boyunca rahattım son zaman bu acı mahvetti beni
Eymen1234_ bende doğumdan o kadar çok korkan bir insanım ki ama artık çok daraldım sıkıldım. Biran önce doğum olsun istiyorum. Haftam da küçük daha ama belim, kuyruk kemiğim, karnım, çatım acıyor artık. 34+5 deyim daha 😔
Esraminnak valla beni anlatmışsın resmen🤦♀️
Ben de uyuyamıyorum. Gün içinde akşam olmasın istiyorum hep. Alerjik rinit ve alerjik astım sıkıntım yok. Hamilelik öncesi kullanıyordum ilaçları şimdiye oranla iyiydim. Ama şu son 3 haftadır (mevsim geçisi etkisi sanırım) uyanıp oturuyorum öyle. Hapşırık krizleri oluyor. Burnum tıkanıyor…
35+5 yeyiz. Baya az kaldı gibi. Doğsun, emzirme süreci boyunca daha az zararlı ilaçlar varmış onları içicem.
Sedanurcetin kıyamam Allah yardımcımız olsun hepimizin 😍😔
Ben uyuyorum ama kesik kesik yan tarafa yatiyorum sagli sollu acaba ezildimi bir yerine mi denk geldi diye vesvese beni deli ediyor.Karnimin derisi geriliyor sanki mide sisligi yanmasi nefes darligi cabasi.Birde kizlar bisey sorcam belki sacma ama ben kucuk abdestimi klozete yapiyorum ama buyuk abdesti normale bole olunca yaparken saniyorumki karnim sıkışıyor benim gibi dusunen varmi?😖
ozgeyns hicmi uyku yok beynimi uykuya veremiyorum