Umutlandirmak istemem ama hamilesin galiba canim kanda ver kesin olsun

0Cerenk çok güzel duygu değil mi bende sabaha kadar uyku girmemişti testi 6 gün önce yaptım silik çıkmıştı elim ayağım titremişti 14 şubat sevgililer gününde söylemiştim eşime anlami olsun diye çok sevindim canım adima gözün aydın 🥰❤

0Cerenk ben sen tam böyle bir testle öğrendim 😊henüz çok yeni olduğu için ikinci çizgi tam kırmızı olamıyor 😊

0Cerenk
        Çok güzel bir duygu canım var gözüküyor inşallah kan testiyle de onaylanır mübarek günlerin hürmetine rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 😊

0Cerenk benim de hamileliğime 4 uada 5 gün kala böyleydi .Rabbim gönlüne göre versin inşallah

0Cerenk Halis mulis ben burdayım diyor maşallah hayırlısı olsun inşallah

cnssvs gittikçe netleşiyor ama evet hala silik🥰🙏🏻

_aysenur şu hayırlı günlerde böyle bi haber almak o kadar gurur verici ki anlatamam, Rabbim in bana en güzel hediyesi🥰🙏🏻

Bsradogn hiç sorma caanım ölüyorum heyecandan🥰🙏🏻

1145 çok teşekkür ederim canımm sağlıkla inşallah🥰🙏🏻

0Cerenk vallahi 1 gün bekledim ama icim icime sığmadı 😁😁ağzıma geldi geldi geri çektim konuşmayı 😁😁

sinber ay canımm inşallah hayırlsıyla net kan da öğrenelim de🥰🙏🏻

Ceylizm çokkk teşekkür ederiiim canımmm🥰🙏🏻😍

Benimde ilk böyleydi adet olmamada vardı o gün iki test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim kan testinde çıkınca Netleşti hayırlı olsun şimdiden allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin biz oğlumla 36+5 günlüğüz mezun olmamıza az kaldı ❤️🧿🧿🥰