Sunny Elizzz çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺️ Bizim de bir sene olmaya yakın umarım sonuç alırız🙏
Elizzz Sunny insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin her seyin bir vakti var ben 6 yillik evliyim meyvemizi rabbim simdi nasip etti nice zorluktan sonra insallah Allahim sizede bu guzel duyguyu yasatir🤲🤲🤲
sukayhanacar Sunny canım zaten onu kullandığın halde bi sonuç alınmıyosa kanallarda sıkıntı olabilir o yüzden istemiştir. ne kdr o hormonları alırsan al yol kapalıysa spermle yumurta bulusamaz. bence çektirmende çok büyük fayda var bir an önce adetin biter bitmez çektir.
Sedos2020 benimde çok ağrılı geçmişti rahim filmim.ama 1 ay sonra elde ettiğim minik pirensimin haberine değdi çektiğim ağrı tabikide🤗🤗 rabbime ,şükürler olsun 2 senedir istiyorduk hsg den bir ay sonra oldu ,darısı sana ve isteyen tüm ailelere inşallah😍
esraskrdn Sunny Devlet Hastanesi’nde anestezi olmadan cektirdim. Öncesinde sonda takma olayı belki rahatsız edebilir o da zaten vajinal muayene olduysaniz ona benziyor dayanılmayacak bir acı asla değil. Film çekme olayı hiç hiç zor değil 1dk bile sürmüyo. Herkeste farklı olabilir fakat bence bu işlem için anestezi almaya değmez.
Kubrayy esraskrdn sonda değil o takılan spekulum,ördek gagasına benzeyen.. bi tek onu takarken hafif sıkılama yaparken hissediyosunuz sadece daha önce smear aldıranlar da bilir.basit birşey aslında..
Sedos2020 Sunny amin. Canın rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu 2 hafta var dogumuma gün sayıyorum artık 🤗
esraskrdn Sunny idrar yoluna değil tüplere giden yere sonda aldırıp taktirdilar. O da dediğim gibi vajinal muayene yapar gibi içeri takip film odasına göndermişlerdi.ilaci göndermek için takılıyor.
sukayhanacar Sunny sonda takılmadı şahsen bana. devlette belki öyledir ama ben özel görüntüleme merkezinde çektirdim asla sonda takımı falan olmadı
Sunny esraskrdn sukayhanacar Kubrayy Cerenavc Kubrayy teşekkür ediyorum deneyimlerinizi paylaştığınız içinnn🙏🙏🙏
Kubrayy Sunny çektireceğin hastane eğer yeni teknolojili aletler kullanıyorsa hiç sorun yaşamazsınız (Acıbadem vs) ben anestezisiz çektirmiştim sabaha kadar okuduklarımdan uyuyamamıştım korkudan ama hiç ağrı falan hissetmedim iyiki boşuna anestezi almamışım
Cerenavc Sunny anestisiziz çektirdim adet ağrısı gibi bir ağrı giriyor o kadar ama ağrılı elbet 😐 sağlık için dayan
esraskrdn Kubrayy Hayır spekulum takip tüpler için sonda aldirdilar eczaneden tüplere de onu taktılar. İkisi arasındaki farki biliyorum.
sukayhanacar esraskrdn devlette belki öyle yaptırıyolardır canım ama özel görüntüleme merkezlerinde sonda takılmıyo
esraskrdn sukayhanacar Sonda degilse bile mutlaka tüplere ilaç göndermek için bir şey takılması gerekiyor. Özelde nasıl yapıldığını bilmiyorum ben bildiğimi anlattım. Sadece spekulum ile olabilecek bir şey değil. Her türlü muayeneyi yaşadım malesef bu güne kadar. O yüzden az çok bu konularda fikir sahibi oldum☺️
Arzuasil Sunny canim ben cektrmstm yaklask 2 buck sene once bayiltmadilar oyle cektrdm korka korka gttim agladm hatta yanmda hemsire istedm elini tutmaknicn dusun o derece cnku cok zor olsgnu duydm hep kendimi cok kastim korktm ama hic agri bile hissetmedim istanbul sislide echomarda cektrmstm.ozmn 550 tlye devlette bayanzor oluyormus canini acitiyolarmis ozellerdede var oyle ama gttigim doktor son teknoloji cihazlar ve acisz demisti inan.hic birsey hissetmedim oyle girdgm.gbi ciktm Allaha sukrler olsun brseyde cikmadi insaAllah sizinde birsey cikmaz bu mubarek gunlerin hurmetine saglikli hayirli bebisleriniz olur🌹
Sunny Arzuasil çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏❤️
Nimet_Gamze34 Arzuasil benim doktorumda oraya yolladı beni. Bende kısmetse şu virüs geçmeye başlasın iyice gidicem. Orada iyi bir doktoe varmış adını unuttum şuan. Ona mı çektirdiniz acaba