yarennn79 DiplomaliEvHanimi canım sen zaten ugrasiyosun olsunn diye takcak şey bulamayip çizginin rengine mi taktın bırak 2 adet çizgi var rengi ne olursa olsun
DiplomaliEvHanimi yarennn79 uğraşıyorsun değil binler de çıksa ben de takmam düzenli artıp artmadığını kontrol etmek amaçlı yaptım zaten
yarennn79 DiplomaliEvHanimi ugrasiyosun dediğim çocuğun olsun diye böyle şeylere takılma bırak insanın psikolojisi bozulur bak renge kadar dikkat etmek iyi değil
yarennn79 DiplomaliEvHanimi ve doktora git hatırladığım kadariyla biraz çocuk olma konusunda problemler vardı belki bişey vardır direk aspirin falan başlar bi test yapar sonra skinti yaşama haftaya bekleme benimde 4 gün gecikme 57 idi suan 1 hafta geride bebek geç döllenme seninde öyledir ama sen yinede doktora git
sinber cnnvzdn regle 5 kala 7,54 ile öğrendim bgn 7+6 olduk değerden ziyade iki gün sonraki artış miktarı önemli
cnnvzdn sinber salı aksam test yaptm kan testi. Perşembe aksam yani yarn gitsem tekrar 2. Teste uygunmu☺️
sinber cnnvzdn uygun canım bir gün arayla veriliyor zaten ptesi çrş cuma gibi devam ediliyor aynı yerde aynı saatlerde vermeye dikkat etmen yeterli
Aslihansan Annesed benimde 7 gün gecikmeyle 56 çıkmıştı doktor ya yumurtlama yada hamilelik demişti sonra yükseldi şükür umarım sizin de yükselir 🤗
Annesed Aslihansan teşekkürler umarım 🙏 bugün gidicektim gidemedim yarin sabah erkenden tekrar kan vericem eger adet olmazsam tabi gecikmenin 10. Gunu ama birden akintim arttı 🤷♀️
Nursenaaa Dün adetim 9. Gün gecikmesiydi ve kan testinde 3000 çıkmıştı ama kese görünmedi bende haftaya gidicem kesin görünsün diye inşaallah 🙂
cnnvzdn Nursenaaa merhaba nursena adet başlangıç gününü baz alırsan ne zaman görünüyor kese? 🙏🏻☺️ aynı dönemlerde aynı şeyleri yasacağız hemen hemen
Aslihansan Annesed geç döllenme geç sonuç veriyo malesef umarım gönlünden geçen olur ☺️ Akıntı artması da belirti diyolar bende olmadı ama çoğu kişi yaşamış umarım sağlıklı bi hamileliktir ☺️