Bulantii Firfir90 yatın doktora gidicem bakalım sorarım ☺️ aama yine diyorum gaz ya da kıramp değildi zaten 10 saniye filan sürdü hemen geçti çok zayıfladım zaten zayıftım erken hissetmiş olabilirim diye düşündüm bakalım doktor ne dicek yarın☺️
Aygul01 Bulantii tamam o bendede oluyordu gebesin sonucta. Karnın rahmin Genişliyor ediyor damar atar eder. Ne bilim kasılıyor olabilir. Yanı karnın büyüyor su an yerini yapıyor yanı bunlar olabilir ama bebek degil üzgünüm. Avuç kadar bile degil daha neresiyle karnına vuracakta sende hissedeceksin 😜
Bulantii Aygul01 ha bak bunu kabul ederim😂😂😂😂 ama gaz diyince de kötü oldum kasıkta gazın ne işi var 😂 bi de zaten sürekli gazlıyım aynısı değildi, 😂 anayım ben avuç kadar çocuumu hissettim belki😂. Hanııım hanım onlar benim yavrularımmmmm 😂😂😂😂
ebycy İmkansız değil bende 13. Haftama girerken hissettim.herkes dalga geçti.haftalar geçtiğinde emin oldum bebeği hissettiğime. Yağ oranınız azsa olabiliyor.
Bulantii ebycy hah bende ondan diyorum canım zayıfım ve gram yağ yoktur yani 🤷♂️ yarın doktoruma sorup yazıcam iyice merak ettim şimdi☺️
gkckrkfa18 Canım benimde o haftalarda karnımın alt kısmında seğirmelerim oluyordu, yavaş yavaş daha da belirginleşti ve bir hafta önce 18. Haftamızda ilk tekmesini hissettim ve oğlum olacak Allah’ın izniyle 👻👼🏼 Erkek çocuklar erken seğirir derler 🥳🤰🏼
Bulantii gkckrkfa18 anaa erkek mi diyosun şimdi😂 yarın onuda sorucsm doktora ama kız hissediyordum ben 😂 olsun o da olur sağlıklı olsunda 😂
Aygul01 Bulantii hahaha Allahim sana geliyorum 🙆🏻♀️ birsey demedik bebeğindi o senin hissettigin tamam sakin😹
Firfir90 Bulantii suraya doktor edalarında imkansız yazanları da hala anlamıyorum adamlar 6 sene ustune bide bir ton uzmanlık bosuna okumus siz bi doğrusunuz zaten bide dalga geçiyorsunuz her vücut kendi hikayesini yazar.. sen yine de sor canım benim doktorum nadir de olsa kelebek kıpırtısı duyan gebelerim var haksızlık yapmayalm demişti 🥰
Bulantii Firfir90 sorcam canım yarın en net bilgiyi alırız ☺️ teşekkür ederim hepinizee, sağ salim alın bebeklerinizi kucağınıza😍
tugce0606 Firfir90 ilk gebelik ise kelebek kipirtisi mipirtisi olmaz kardeşim dalga konusuna katılmıyorum ne dalgası . Ama imkansızlık konusunda hala evet diyorum İMKANSIZ 😛