SerdaRaysel asyaninannesii Dilek erkek gibi doğdu benim içime sanki bakar bakmaz canım 😂hiç anlamam ama
asyaninannesii SerdaRaysel vallahi erkek kardeşimin ultrasonu da böyle oda koca kafalı bisey görenler erkek diyor canım hakkımda hayırlısı 😁😁sağol canım cevap verdiğin için
Pnryksl06 Mhtap4467 Ben de 19 haftalık hamileyim dünde aynısını bana dedi doktor soranlara bende öyle diyorum
Pnryksl06 Nihalkrc202 Dün girdim şehir hastanesinde öyle dedi doktor. Bebeğin gelişimine göre 20 haftalıkmış
Evhamlianne Nihalkrc202 tam tersine çok net konuşmuştu ama tam gelişmiş olmadığı için yanılmış olabileceğini söyledi. 20.haftada her şey netti hatta bayağı bacaklarını pergel gibi açıp dalga geçer gibi gösterdi maşallah 😅
Cetinn Bizim arkadaşa 17haftaya kadar erkek dediler arkadaşım detaylı da cinsyetğn kız olduğunu öğrendi :)
Zuhraa Nihalkrc202 evet ama doktor goremiyorum tam bacak arasini tatmin olmadim ben dedi ki doc.dr. gittim. Kızın olursa şaşma dedi. Kendi dr. Anlattim bir daha baktı yüzde bir milyon erkek kendinde bak dedi bi pipi resmi daha aldik