Zuhraa Nihalkrc202 evet ama doktor goremiyorum tam bacak arasini tatmin olmadim ben dedi ki doc.dr. gittim. Kızın olursa şaşma dedi. Kendi dr. Anlattim bir daha baktı yüzde bir milyon erkek kendinde bak dedi bi pipi resmi daha aldik
Evhamlianne Nihalkrc202 tam tersine çok net konuşmuştu ama tam gelişmiş olmadığı için yanılmış olabileceğini söyledi. 20.haftada her şey netti hatta bayağı bacaklarını pergel gibi açıp dalga geçer gibi gösterdi maşallah 😅
Busra221 Nihalkrc202 Ayrıntıdaki doktor çok net konuştu kız diye 16 Haftalıkken erkek diyen doktorum %99 erkek deyip pipi resmi vermişti bize oda pek şüpheli konuşmadı ikisi de net olunca insan kime inanacağını şaşırıyor bir dahaki randevunu bekliyorum
asyaninannesii Nihalkrc202 Ay kuzum burda kaç haftalık benimki 14 haftalık elini emiyor koca kafalı bisey 😁😁
Busra221 Nihalkrc202 ben ayrıntılıya 21 haftada girdim suan 25 haftalığım 28 haftalıkken gitmeyi düşüyorum doktora bakalım artık ne diycek cok kötü bir durum sen kaç haftalıksın
asyaninannesii Nihalkrc202 fotoğrafa bakmadin mi canım ben ilk gebeliğim hiç anlamam böyle fotodan küçük ya benimki de birde sen anladın mı fotodan bisey 🙂
asyaninannesii Nihalkrc202 ikiki test yaptirmistim geçen su an 14+4olduk o zaman söylememişti 16 haftalıkken söylerim dedi 2 hafta sonra gidecem bakalım doktora canim
SerdaRaysel asyaninannesii Dilek erkek gibi doğdu benim içime sanki bakar bakmaz canım 😂hiç anlamam ama