elif1234 UraSsmom Allahım insallah cabucak gecer 1 hafta minigine kavusursun 😍 doguma 9 gün kaldi dogum hikayesi okuyinca cok duygulaniyorum 🥺
UraSsmom elif1234 İnŞallah canım teşekkür ederim. Sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah. Emin ol ki doğum şekli ne olursa olsun ne kadar acı çekersen çek hiçbirinin Bi önemi yok. Şimdi bebeğim kucağımda olsun diye dua ediyorum, o gelince bütün sıkıntılarım bitecek 🤲🏻💙
Prens_annesi3 UraSsmom Rabbim sağ salim hayırla en kısa zamanda evinize getirmeyi nasip etsin inşallah canm bende 40+4 haftalk hamileyim daha tatmadk o duyguyu Allah’ım bizede nasip etsin yavrumuzu sağ salim kucağımiza almayı 😇
UraSsmom Prens_annesi3 Aminn canım inşallah nazlı bebişin sağlıkla gelir inşallah hayatta tadılabilecek en güzel en eşsiz duygu 🤲🏻
Ummeer UraSsmom canım Allahım yardımcın olsun rabbim sabırlar versin inşallah bian önce sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu 🤲
Zuhal1 UraSsmom hiç canını sıkma canım daha sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alcaksın. Ablamın çocuğu anne karnında pisliğini yemiş.Çocuk zehirlenmiş ağzından köpükler cıkıyordu ve hemşire hanımlar yeni doğum şoku ondandır diyip duruyorlardı bebek mosmor… Ememiyor annesini kafası gidiyor uyuyor. Hala hemşireler bizimle zıtlaşıyor sanki annem cahil 2 Cocuk doğurmuş tecrübeli eski toprakların ne kadar tecrübeli olduğunu orda anladım. En sonunda annem doktorun odasını bastı ya Bu Cocuğa müdahele edersiniz yada ben bu hastaneyi başınıza yıkarım vs. Sonunda bir bakıyorlar kanına zehirlenmiş her neyse 1 hafta küvezde kaldı ablam hastaneye gitti geldi bebeğini emzirdi düzeldi maşallah şimdi 7 yaşında kocaman bir oğlumuz var seninde düzelecek hiç sıkıntı yapma şükür et iyi bi doktorun eline düşmüşsünüz ablamın doktoru gibi uyuz birisine denk gelseydiniz işiniz daha zordu dualarım seninle yinede şükür 🤲🏻
UraSsmom Zuhal1 Allah razı olsun canım inşallah bende bir an önce kavuşurum oğluma kokusunu çekerim içime çok özledim ama dayanmalıyım onun için 💙
Deleted5544 hayırlı olsun kuzum, en kısa zamanda kavusursunuz insallah. şifa hastanesinde mi yaptın doğumu?
elif1234 UraSsmom aminn amiinn aynen oyle butun sıkintilari onlara kavusmak icin cekmiyormuyiz zaten❤
AsyaNildaa UraSsmom Hayırlı olsun tatlım öncelikle 😊 Allah’ım tez zamanda kavuştursun inşallah minik prensinle.uzun sağlıklı, sıhhatli,salih, vicdanlı ve sevgi dolu bir ömrü olsun inşallah annesiyle babasıyla,Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın oğluşunu 😘😘😘🤲
AynurAy UraSsmom Birşey sorcam 17 haftamdayım baş ağrım çok olyo nedenini bilen var mı? Neyden olabilir sizce
ecrinefsaerva UraSsmom inşallah sağ salim kavuşursun yavruna. O kadar zorki evlatla imtihan edilmek. Benim bebeğimi kaybetme riskim var. Bize de dua edin nolur ☹️☹️
UraSsmom ecrinefsaerva Canım dualarım seninle İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah 🤲🏻