Biraz buruk Bi hikaye olacak ama evlat kokusu herşeye değer eminim 🙏
Hamileliğim çok sorunsuz geçti sadece son 2 hafta biraz ağırlaştım o kadar. Tabi birde tek sorunum gebelik şekerimdi.
Geçen hafta muayeneye gittiğimde hep sınırda olan suyumun, sınırı geçtiğini öğrendim. Doktorum riske atmak istemedi normal doğum olsa kordonu önden gelir vs tehlikeli dedi. Pazartesiyi bekleyelim 38+0da alalım dedi. Ben tabi çıktım odadan eşime sarıldım ağladım baya neden bilmiyorum sezeryana da karşı değilim aslında ama şok oldum Bi an sanırım. Gittik evimize günümüzü beklemek için o sırada çok ufak ağrılarım oluyordu. Dün sabah 27 Nisan da, hastaneye yatışım yapıldı. Korktuğum halde spinal istedim çünkü oğlumu hemen görmek istiyordum uyumak istemedim iyiki de öyle yapmışım.
Spinal de iğne biraz canımı yaktı tabi ama çok kötü de değil korkutmasın ben çok korktuğum için sıktım kendimi belki de o yüzden canım daha fazla yandı.
Anestezi Dr iğnemi yaptı yatırdılar beni ayaklarım hemen uyuştu Ama karnımın uyuştuğumu hissetmedim o arada doktorum geldi nasılsın filan dedi iyiyim dedim gözlerim boncuk boncuk. Sonra hadi başlayalım deyince panik oldum ama ben uyuşmadım dedim. O arada kesmeye başlamış zaten :)
Çok değil belki 30 sn sonra oğlumun sesini duydum. Allahım o nasıl Bi his Rabbim herkese yaşatsın 🤲🏻
Temizlemeye götürdüler, Bişeye sarmış getirdi bebk hemşiresi, annesi bak hemen götürüyorum dedi öyle hayal meyal gördüm yavrumu.
Beni diktiler vs odama çıktım ama oğlum gelmedi. Kötü düşünmemeye çalıştım biraz takip edelim demişlerdi eşime. 2 saat bekledim tam ama hala kötü bişey getirmek istemiyodum aklıma.. Sonra eşim, abim ve eşi geldiler yanıma. Korkma ama başka Bi hastaneye sevk edildi oğlumuz dediler. Gel de korkma 🥺 Yavrumun solunum sıkıntısı varmış videosunu çekmiş abim resimler var şimdi onlara bakıp bakıp iç çekiyorum. 1 hafta kadar küvözde kalacak inşallah daha uzun sürmez. Bugün taburcu oldum, elim boş geldim o kadar zor ki Rabbim kimseye yaşatmasın herkes bebeğiyle mucizesiyle dönsün evine 🤲🏻
Kızlar sizden tek isteğim ne olur dua edin oğluma Bi an önce kavuşayım 😔 Kimseye belli etmemeye çalışıyorum eşime aileme, ama çok canım yanıyo.. Dualarınıza talibim.