Danis12 ilk başlarda bende de çok fenaydı 11+2 haftalık olduk yeni yeni normale döner gibi oldu hala koku hassasiyeti var ama
Yemek yapamama sorunsalı
Danis12 ayy canım ben anca düZeldim 28.haftamdayım koku hassasiyeti geçıyor ama tiksinti biraz zor alısıyorsun ama
Danis12 bennnn✋✋✋ sogani falan esim doğruyor tek yemek değil evdeki herşey kokuyor gibi geliyor 😣
Danis12 12+5im canım halen bulantı kusma koku hassasiyeti devam ediyor geçer inşallah bi an önce. Annemde yedik çok ağır olduğum dönemlerde. Annemin evi çok yakın. Gidemeyecek kadar kötü olduğum zamanlarda annem yemek yaptı eşim getirdi. Şu sıralar hap biraz fayda etmeye başladı en azından sofraya oturabiliyorum eşim ne bulursa hazırlıyor Allah razı olsun hiç gık etmiyor kendi hazırlıyor kendi yiyor kendi topluyor. Bu dönem geçene kadar mutfağa girme ben hala eşim yokken kahvaltı hazırlıcaksam nefesimi tutuyorum dolabı açıp alacaklarımı alıp hemen kendimi balkona atıyorum o dolabın kokusunu almamak için. Heryere karbonat koydum koku alsın diye bu seferde karbonat kokuyo diye midem bulanıyor. Ama geçecek eninde sonunda sağ salim alalım bebeklerimizi inşallah 😂
Danis12 bende meyveden tiksinmemiştim. Hatta eşim bi gün manavda ne kadar meyve varsa toplayıp getirmişgi sabah öğle akşam meyve yiyodum. Hala da yiyorum meyveyi. Yemek yiyemiyorum.eşin idare etsinn canım dışarıdan da çok sağlıklı değil senin için zaten sende salata cacık yoğurt ekmek gibi şeyler ye bunlar geçici dönem canını sıkma. Havuç çok iyi geliyor. Çokta yiyecek yazmak istemiyorum yurtdışındasın belki bulursun belki bulamazsın canın çekmesin diye. Meyve suyunu sulandırıp sulandırıp içiyodum su içemediğim için sıvı girsin vücuduma diye aklında olsun
Danis12 et kıyma tavuk görmeye bile tahammülüm yok. Soğanı elma gibi yerdim çok severdim kokusunu almayım hele o yağla birleşmiş kokusunu hiç almayım. 😂 Yumuşatıcı el sabunu parfüm vb hepsi kapı dışarı. Neyin kokusunu alırsam ağzımda onun tadı oluyor çünkü. Bol bol havuç kemirdim salatalık kemirdim😂
Bulantii 😪😪😪 artık psikolojim bozuldu deterjan kokularına bile tahammülüm kalmadı bian önce gecsinnnnnn🤲🤲🤲
Kızlar bulantı postlarında çok uzun yazıyorum hakkınızı helal edin dayanamıyorum böyle o kadar yoruldum ki kendimle aynı şeyleri yaşayanları görünce medet umuyorum acaba biri de şu bana çok iyi geldi der mi diye 😔
Bulantii ayniii benim gibisin acaba bende bi anarmollik mi var diye düşünüyordum 😂😂😂
Danis12 ben ilk zamanlar herseyden her yemekten tiksindim pişirmesem kokusu gelse bile 13 14.haftamda geçti şükür sürekli maakarna corba kızartma vs seyler yapıyodum sagdan soldan geliyodu yemek vs biz gidiyoduk akrabalaara sonra düzeldi şükür ama cok çektim
Kayraesra yok yok anormal bi durum yok 😂😂😂 hepimiz aynı geminin yolcularıyız 😂 her gün koklayarak uyanıyorum acaba geçti mi diye. Yatak yorgan kokluyorum. Ocak 30 son adet tarihim. Ve 3 haftalıkken öğrendim, bulantı kusmayla hemen tanıştım. O günden beri evimde kapı cam pencere her yer açık buz gibi evde yorgan altında yatıyorum ki yeterki kokmasın ev. Dışarıdan temiz hava gelsin. Eşim öyle dua ediyordu inşallah hastalanmazsın diye 😂😂