Sun Danis12 bnde ilknzamanlar öyleydim yemek yapmayı bırak mutfağın önünden bile geçmiyodum kapısını sürekli kapattırıyodum eşim saolsun idare etti
Bulantii Kayraesra yok yok anormal bi durum yok 😂😂😂 hepimiz aynı geminin yolcularıyız 😂 her gün koklayarak uyanıyorum acaba geçti mi diye. Yatak yorgan kokluyorum. Ocak 30 son adet tarihim. Ve 3 haftalıkken öğrendim, bulantı kusmayla hemen tanıştım. O günden beri evimde kapı cam pencere her yer açık buz gibi evde yorgan altında yatıyorum ki yeterki kokmasın ev. Dışarıdan temiz hava gelsin. Eşim öyle dua ediyordu inşallah hastalanmazsın diye 😂😂
Kayraesra Bulantii senin yazdıklarını okurken kendimi gördüm bende aynıyım inan geçmesini 4 gözle bekliyorum bizim gibi olanlara da allah yardım etsin çok zor 🤲😊
Bulantii Deletesmom095 canım onu başlarda yiyemiyordum o haşlanırkenki kokusuna dahi tahammülüm yoktu yumurtanın kendisini bile görmek istemiyordum ama şimdi şimdi kayısı kıvamında yemeye başladım. Bi gün haşlanmış bi gün tereyağında yiyorum. 12 hafta bitti öyle başladım ona da 4 5 gündür yiyebiliyorum yani. Onun öncesinde full ekmek beyaz pegnir domates. Sabah öğle akşamki menüm buydu şimdi de akşamları bol salata taze ekmek içini çıkartıyorum öyle yiyorum. Sütte içemiyodum bugğn denicem onu yatmadan önce kusarsamda allah büyük 😂
GGamzee Danis12 aynen bende böyleydim ilk zamanlar mutfağa adım atamıyodum kendi karnımı bile doyuramiyodum sürekli mide bulantım ve iştahsızlık vardı şimdi 19+3 oldum 7 haftadır çok iyiyim hepsi geçti iştahımda arttı çok şükür 😊 seninde düzelir insallah
Pnr22 Danis12 ben 5 ayına kadar mutfağa girip yemek yapamadım sağolsun kayınvalidem yapardi şükür 7 aylık oldum yemeklerimi yapıyorum 😊
Tatlisannedilekk Danis12 ilk 3ay bende öyleydim aşırı derece koku hassasiyetim vardı bulantı kusmam da var hala hiç yemek yapamıyodum sağolsun hep annem yaptı yemeğimi temizliğimi annem gelemediğinde eşim kahvaltılık falan hazırladı
Danis12 Bu arada belki sizin de işinize yarar Ben bulantı bilekliği kullanarak kusmalarımı durdurabildim fakat Mutfağa girmemem lazım , girersem yine bulanıyor, bileklik sayesinde öğürmeler ve kusmalar durdu