cerenmavzer Nöbetçi e bebek civil gibi mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz yada internetten bende 29 haftalık oldum cinsiyeti öğrendiğimden beri gördükçe almaya başlamıştım şimdi virüsden çıkamaz olduk dün nöbetçi e bebek mağazasından gidip kalan eksikleri aldım şuan eksiğimiz kalmadı son zamanlara bırakmayın zaten şuan 3-5 parça bişey alınsa baya para tutuyor
Bussra06 Ceydakocaturk_ hiç erken değil herşeyi bı anda almak şart değil zaten yavaş yavaş gördükçe beğendikce uygun buldukça almak daha iyi oluyor son zamana bırakmaya gerek.yok :)
Mrv3dmr 12.haftada başladım almaya. Suan 24.haftanın içindeyim hala alıyorum, bitmiyor🤷🏻♀️ İyi ki erken başlamışım..
miniginannesi1 Ceydakocaturk_ canım ben virüsten önce almıştım baya şey sonrasında da internetten aldım civil e bebek
Degisken Yavaş yavaş alın . Bende erkenden aldım iyiki almışım. Hala eksiklerim var ama bazı şeyleri görerek almak istiyorum ,virüsten dolayı nete mecbur kaldık:( o yüzden şuan alışveriş yapmak içimden gelmiyor
Mehtapkrcbn Ceydakocaturk_ aynen corona kötü oldu ama elbet azalacak kendini strese sakın sokma alabildiğince de herşeyini al aradan çıksın sonda zorlanıyorsun bende il kalışverişlerimş çalıştığım için e bebek internet sitesinden almıştım ve herşeyi çok güzel geldi
Pnr95 Ceydakocaturk_ kendini gostermiyosa kizdir canm bnde 4 doktora gittim ilk kizimda yuzde 80 kiz dediler dddim kizdir ozaman oyledeoldu🤣😍