medine02 bebeğimi doğurdum ama yoğun bakıma aldılar 38+5 spinal anestezi yaptilar ben iyiyim şimdilik ama bebeğidir zor nefes alıyormuş cok üzgünüm moralim çok bozuk ne olur fatiha ihlas felak nas yasin okuyabilen varsa okusun lütfen
derinseda medine02 korkma Canm bende 38+0 da sezaryenle doğum yaptım solunum sıkıntısından aldılar küvöze çok şükür 3 gün kaldı çıktı sende içini ferah tut çıkar inşallah çabucacık
Simgesydn medine02 allah yardımcınız olsun🙏 haftası iyi korkma. Benim arkadaşımda 39. Haftasında sezaryen doğum yaptı. Bebeği 4300 gr doğdu solunum sıkıntısından iki gün kaldı sadece.
Seyma2727 Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm . Haftası da iyi aslında ama . Neden böyle olmuş ki
medine02 Defne06 insallh.allahin izniyle bir mucize olsa keşke getirseler yanina sarilsam emzirsem kucağımda
medine02 Simgesydn moralim sıfır gostermiyolarda bi kere bebeğimi göreyim izin vermiyorlar haber vericez diyolar sabahtan beri bekliyorum
derinseda medine02 ilk gün hastane pompasıyla sağdım çok az çıktı zaten 2 gün evdeydim pompayla sağdım yine az çıktı hemen gelmedi sütüm
UraSsmom medine02 Bende aynı durumdayım cnm dün doğum yaptım küvöze aldılar virüsten dolayı göstermiyorlar Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
medine02 UraSsmom âmin siz hangi hastanede doğum yaptiniz ben esenler kadın doğumda yaptim kimse ilgilenmiyor dün sabah 10 da dogum yaptim daha yeni doktor geldi gitti bisey demedi yürüyüş yap.gazini çıkar dedi
medine02 derinseda benimki ben sağmadım hiç bana hiç bisey demediler bebeğimi emzirseydim gelirdi çünkü sıkınca sarı geliyor
Mrymkerem medine02 öncelikle geçmiş olsun.. ben 35 +3 doğum yapmıştım. Benim de bebeğim zor nefes alıyordu. 10 gün yoğun bakımda kaldı.. bende çok aglamıştım korkmuştum.öncelikle sakın olun bebeğinizi düşünün bol bol dua edin .. rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eylesin inşallah 😙
medine02 Mrymkerem âmin allah razı olsun peki sütünü ne zmn verdin bebeğe hiç mi göstermediler sanada 10 gün