Zeyyzeyy 39uncu haftaya girmek üzereyim. Bebeğim bir hafta önce kilosu 3600 dü. Doktor böyle giderse sezeryan dedi. Sezeryana kalmadan artık doğurmak ıstiyorum. Lütfen lütfen öneri verin.
Prensesss Zeyyzeyy 37 den itibaren keşke hurma yeseydiniz tekli sayıda 3 5 7 tane bide tarçınlı su çok açılma yapıyo onlarca kişide gördüm son zamanlarda fatma ana eli otunuda övüyorlar aktardan bulup deneyebilirsn
Svcnn Zeyyzeyy meryem ana otu temin edebilrsenz onu nyet edip dualarni okursanz suyundanda bikac yudum icersenz allahn iznyle acilmanz olabilr bol bol medine hurmasi yemenizi tavsye ederm ilik dus bol bol merdiven inip cikin bildiklerm bunlar insallh bi faydasi olur szede bu bilgilern🤗
Alyam Zeyyzeyy Merdiven inip çıkmak Yürümek Comelip kalkmak Sıcağa yakın suda oturmak İlişkiye girmek Suda oturmak açılma yapiyomus kesin duş olarak değilde içinde oturmak hiçbiri olmuyorsa vakti var demekki annesi ısrar etme canı ne zaman isterse o zaman gelir 🙂
Asli Zeyyzeyy 39+5deyz 3 günde bir kontrole gidiyorum ama nts hiç sancı çıkmıyor hergün 5.000 adım atıyorum hurma yiyorum sıcak duş alıyorum ama yok gelmiyo prensesim rahim ağzı kapalı ve kilomuzda 3800 perş. Gününe kadar da gelmezse cuma sezeryan 😏 bu bebişlerin keyfi ne rahat içerde gelmiyorlar
Prensesss Evde küvet varsa sıcak su doldurup yatın bide bazı özel hastaneler yapıyo doğum anında acılmayı hızlandırıyo
merveonl Zeyyzeyy bende 38 oldum çömelme hareketi, hergun sıcak dus,temizlik,bide hemşire çömelme hareketleri yap dedı onlari yapmaya baslicam 🙂🙂 zaten suan bas parmağı kadar açıklık var ins faydalı olurlar
Tiredmom bende doğurmak istiyorum artık suya tarcın mi koycaz ben öyle değil ama yoğurda süre falan koyup ara öğün yiorum
Zeyyzeyy Tiredmom canım inşallah senin de bi an önce gelir. Ben iki gündür çalışma yapıyorum. Hem seks hem tarçın hem hurma. Ama sadece sindirim sistemim iyi çalışma ya başladı başka bi gelişme yok
Zeyyzeyy merveonl ayyy senin en azından başlamış açıklık benim hiç yok. Günde kaç kez comelme yapılması lazım acaba
Mehdisram Sıcak su yürüyüş merdiven çıkmak özellikle iyi gelicek etrafındakilerden öyle duydum inşallah işe yarar bende demicem bunları daha erken 33 haftayız bende normal istiyorum inşallah sağlıklı bi şekilde rahat Doğum yaparız
Tiredmom Zeyyzeyy biz hiç yok ilişki ama ben sürekli dus duşta haraket çömelme falan yok onun gelcegi yoksa gelmiyor dün temizlik yaptım nasıl yoruldum ama tik yok
merveonl Aslında yapilcak bi suru hareket var ama simdj degl Çarşamba'dan sinra baslicam bunlara 😍😍 ins senjn de en kısa zamanda acılman olur normal dogum yaparsın hepimiz ins 🙏🙏
Tansu36 Bende 39+3 um benim de yalancı sancim.bar ama bebe gelmio hurma yiyom her gün duş aliom yürüyüş yapiom hali falan sildim ama yok gelmio 😥😥😥😥