Serpil02 NihalBurak evet canım set halinde almadım çok ince durdu gozueme sadece beşiğini aldım o da şuan gayet kaliteli duruyor
NihalBurak Serpil02 anladım canım bende bugün sipariş vereceğim ama set halinde alacam ben inşallah memnun kalırım
Serpil02 NihalBurak insallah canim bizde kurulumla çok uğraştık yapamzsaniz eğer sorabilirsiniz geldiginde
Nrglzrl Nrgl_cntrk merhaba kapı süsünü yaşadığım şehirde yaptırdım. Yastıkta İnstagrmda tugbakugu_forbaby sayfasından hastane çıkış setimiz içinde vardı🥰
Serpil02 _defnee bende çok memnun kaldım fiyatına göre uygun ve kullanışlı güle güle kullanmak nasip olsun hepimize
_defnee Serpil02 Amin canım 🙏 kullanıyorum oturduğum yerden bakabiliyorum odadan odaya taşıyorum. Sallıyorum. Gerekirse sallamıyorum. Ferah beşik güzel
Serpil02 _defnee AA çok sevindim yaa vallahi benimde bebişim hayırlı zamanda vaktinde gelsinde bende kullanayim
Aytulu Serpil02 canım biz aldık heynerden beşiği gayet güzel fakat gelen yatak sünger gibi yani ince. Kullanılmaz mı kullanılır ama arkadaşım da almıştı o da içine ekstra yatak aldı öyle kullanıyor.
Aytulu Serpil02 canım biz aldık heynerden beşiği gayet güzel fakat gelen yatak sünger gibi yani ince. Kullanılmaz mı kullanılır ama arkadaşım da almıştı o da içine ekstra yatak aldı öyle kullanıyor.