NihalBurak Serpil02 evet öyle ama ben dün ayrı uyku setlerine baktım 400-500 TL çok pahalı böyle daha uyguna geliyor
NihalBurak Bulutemine aa gerçekten mi uyku seti yatağı falan nasıl ben henüz sipariş vermedim araştırıyorum şuan da
Bulutemine NihalBurak biz alalı 2 ay falan olmuştur kurulumu kolay yatağı çok iyi diyemem ama kullanışlı görünüyor eşim kolay kolay bi şey beğenmez ama beşiği beğendi
Serpil02 Aysema ben oda yapamayacagim için süngeri iyi olsun diyorum birde beşik içinde beyaz almam lazım yatak odam beyaz çünkü çok kararsızım
NihalBurak Bulutemine anladım canım güle güle kullansın inşallah bebeğiniz ben de bu akşam sipariş vereceğim inşallah ben de memnun kalırım 😊
Canan09 Serpil02 Serpil02 heyner ahsap aldım bende. Gayet güzel. Nevresimi yastıgı. Yatağı sünger ama gayet güzel. Tavsiye ederim. Kurulumuda basit. Ve öle ses cıkarmıyor sallanınca. Yani baktıgım joker ve ebebektekıler ses cıkarıyordu.
fzet Ben aldım canım beyaz rengini, kendim kurdum hatta 😂 evet çok çok kaliteli değil uyku seti ama ben kullanacağım iş görür yani. Ayrı olarak satın aldığında çok pahalı bence, böyle beşikle birlikte uyguna geliyor