Cakil01 özür dilerim biraz geç fark ettim cevabınızı. Evet detaylıca araştırdım. Yükleme yapılmazsa ve eğer sizde şeker varsa riskleri var. Ani çıkan şekerden -Allah muhafaza- bebek zarar görebilir. Ve maalesef gizli şeker sadece yükleme yapıldığında tespit edilebilir. Fakat şeker yüklemesi yapıldığında ve sizde şeker çıktığında da doktor hiçbir şey yapamıyor, sadece sen şekeri hayatından çıkarıyorsun. Ve şekerini takip edip kontrol altına alıyorsun. Şeker yüklemesi yapmayın diyen doktorların da oldukça güçlü tezleri var. Yurtdışında özellikle bununla ilgili makaleler var. Ben bu yüzden yaptırmamayı ama her ihtimale karşı da kesinlikle şekeri tüketmemeyi düşünüyorum. Zaten şeker yemesek ne olacak ki, pilav, un... bunların çocuğa zaten bir faydası yok. Önemli olan bebeğimiz ise eğer bazı fedakarlıklar yapılabilir. Bazı insanlar eskiden bunlar mı vardı yapmayalım diyorlar ama bu da çok yanlış çünkü eskiden her şey doğaldı ve tabi ki bunlara ihtiyaç yoktu. Tercih sizindir. İnşallah çocuklarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız🙏🏻