Zeykem Aysnismail 17. Haftamda yaptılar bana 14 den sonra oluyormus ayrıca aşı ıcın degıl bogazlarım ıcın gıtmıstım onuda aradan cıakrttılar😁🙈
Essraa Papatyaa kaç haftalıksın? Hamile olduğunu bildirdin mi? Çünkü özel hastanede takip olanlarınki aile hekimliklerine bildirilmeyebiliyor devlet hastanesi bildiriliyor. Onlarda arayıp çağırıyor
Arven Demir Zaten her doktor öncesi kişisel bakım önemli olduğu için hep düşümü alıp giderim aşı sonrası ertesi gün tabiki duşunu alabilirsin
Demir Arven Kolumda kıl tüy yok🙄Terde kokmuyorum çok şükür😅Ben her hastane sağlık ocağı sonrası eve gelir gelmez mutlaka duşumu alırım rahat edemem o bakımdan sormuştum.Alınıyor mu diye🙃
CerenSelvi Demir ben iki doz oldum bunu ilk defa duyuyorum kalp atışını 😇 ben hiçbir şeye dilkat etmedim. Aşımı oldum geldim 😅
Demir CerenSelvi Bende bilmiyordum canım,daha önce burada mutlaka kalp atışınu duyun öyle aşınızı olun diye okumuştum.Teyit edeyim dedim🙂
Demir Essraa Yok canım bu bahsettiğin rutinler her sağlık ocağı için geçerli değil maalesef,keşke öyle olsa..
Sevde123 Bana 17. Haftada gel demişti hemşiremiz sağolsun hiç ilgilenmez zar zor bi kaç soru soruyorum 😏 Allahtan dktor ilgili önce kan tahlili aldı sonra hemşire kalp atışlarını dinleyip asiyi vurdu bi kaç gün ağrı yaptı sonra geçti ikinci dozu 21 haftalıkken yaptırdım ozaman hiç agri olmadi ilk gün duş almayin ertesi günü de sorun olmaz zaten😊
Demir Sevde123 Erken olmuşsun bize göre 2. Dozun bile gelmiş🙂Duş alamamak benim için ağrıdan da sıkıntı😣Hemşire bana kan tahlili yaptırcaksan daha erken gel dedi ben hayır dedim yani onlar yaptırman gerek demedi😒Bütün sağlık ocakları farklı telden çalıyor belli ki
Demir Papatyaa Benide aramadılar ben kendimi hatırlattım😅Son hafta arıyoruz dediler.Belki ben o son hafta şehir dışında olucam gelemicem falan.Saçmalık
Kubra_dmrr Canım ben de 17. Haftamda ilk dozumu olmustum beni de aramadılar kendim gittim tansiyonumu kilomu ölçtüler küçük bi alet var el ultrasonu gibi kalp atışını dinlediler en son aşı bir hafta agrı cektim kişiden kişiye değişir tabi ikinci dozu bu ayın 21 inde vurulacağım ben de
Demir Kubra_dmrr Bende yaptırdım bu sabah,aynı dediğin gibi bebeğin kalp atışı dinlendi tansiyonum ölçüldü, yüksek çıktı ona canım sıkıldı,cumartesi Selda hanıma randevum var sonunda o zamana kadar sabah akşam takip yapıcakmışım😣
Kubra_dmrr Demir inşallah bi sıkıntı olmaz düşer canım takip et tabi. Oh senin az kalmış randevuya benim daha var 9 mayıs sabırsızım 🤗