Asya2020 34+0. Normal Doğum istiyorum 4 Mayıs’a muayenem var bakalım bebeğim dönmüş mü henüz bilgim yok :(
Acemiy Asya2020 ben son birkaç gündür çok sık lavabo ihtiyacı hissedip gidiyordum dönmüş meğerse o yüzdenmiş secde pozisyonu da çok faydalı oluyor bence inşallah döner tez zamanda
Acemiy aselminam benimki dönmüş kuzum dpgum pozisyonunu almış çok şükür suyu falan da gayet iyi dedi bol bol yürüyüş yapıcam inşallah senin bebiş de tez zamanda döner hatta dönmüştür bile belki ben anlamamıştım döndügünü darısı sana inşallah
Acemiy aselminam döner inşallah kuzum hiç kafana takma bende bugün döndüğünü duyunca rahatladım eğer kullanılıyorsan namaz kıl bol bol secde pozisyonu dönmeye faydalı diye duymuştum olmadı 37 sen sonra YouTube da bebek dönmesi için pozisyonlar varmış onu denersin
Acemiy Balevlatlarinannesi neden zorunlu sezaryen sıkıntı nedir aceba bende çok kaygılıyım o yüzden soruyorum
Kaderdrsun12 32yiz bizde 27 haftalık gittipimde baş aşağı demişti doktorum şuan bilmiyorum ne durumda pazartesi gideceğim bende
Balevlatlarinannesi Acemiy canım ben omurilik ameleyatliyim oyuzden riskli olduğu için 9 yıl önce kızımı da sezeryan ile dünyaya getirdim.yine mecbur sezeryan olucam insallah
Gul-08 Kbrlny ben sezaryen olacağım 32+1 oldum bugün🙏 İlk gebeliğimde sezaryen olmuştum ama 6 yol geçti üstünden doktorum sordu ssvd yapmak istermisin diye ama ben istemedim.
Gul-08 Kalsiyum ya da magnezyum kullanan var mi aranızda dün verdi doktorum, ama nasıl kullanacağımı söylemedi eczacı da söylememiş eşime, Microbone kalsiyum-magnezyum.
Nevink Ben adete gore 31 haftaligim ama bebegim 33 haftalik en son 32 haftalikken kilosu 1950 idi kilosu iyimi fazlami bilmiyorum bas âsagida dönmus coktan plesantada öndeymis 🤷♀️