aselminam Kbrlny 33 +1😃 dün doktora gittim ters duruyor umarim döner kilosu da 1600 ilk bebegim normal di 4 kilo doğdu bakalim bizi neler bekliyor kilosu da geri
Acemiy aselminam dönmesi konusunda bişey dedi mi doktorun 37 sen sonra bile dönen bebekler olurmuş yada spor yürüyüş pilates tavsiye etti mi
Acemiy 32+5 im kızlar Yarın normal teşvik ettigi söylenilen yeni bir doktorla randevum var bebeğim en son pozisyonu tersti inşallah dönmüştür
aselminam Acemiy aynı durumdayız 33 haftaligim dün gittim dönmemiş hala 2 hafta sonra konrol umarim döner
aselminam Acemiy bu durumda yürüyüş imkansız malesef evden çıkamıyorum cnn ama doktorum döner dedi 2 hafta sonra bakıcaz 53 haftada o smn da dönmemisse belki 37 de tekrar çağırır o smn da donmezzse sezeryan okur diye düşünüyorum nasip sizce döner mi
Acemiy aselminam döner inşallah kuzum hiç kafana takma bende bugün döndüğünü duyunca rahatladım eğer kullanılıyorsan namaz kıl bol bol secde pozisyonu dönmeye faydalı diye duymuştum olmadı 37 sen sonra YouTube da bebek dönmesi için pozisyonlar varmış onu denersin
Acemiy aselminam benimki dönmüş kuzum dpgum pozisyonunu almış çok şükür suyu falan da gayet iyi dedi bol bol yürüyüş yapıcam inşallah senin bebiş de tez zamanda döner hatta dönmüştür bile belki ben anlamamıştım döndügünü darısı sana inşallah