Berrak90 Hamile yogası yapıyorum haftada 3 defa. Açma germe yaptırıyor. YouTube da trimestera göre videolar var, huzurlu eğlenceli oluyor🤸🏻♂️
Gulsky mavininblogu canim İspanya da yasiyorum … bizde marttan bu yana son 3 gun oncesine kadar tamamen karantina vardi . 3 gun once Hamile ve cocuklu olanlara izin cikti 🌺🌈
CleverMom Minnakyavru Pelvik kasları güçlendirecek zorlayıcı olmayan squat tarzı egzersizler yapmak yerinde ve faydalı olacaktır.
Mkelebek Emineavar youtube da cok guzel hamile egzersizleri var 20 25er dakikalik. Tavsiye ederim ben hergun yapmaya calisiyorum. Amy prenatal yazarsani, tum videolari cikiyo
Seriii bu linkte Şebnem Akbulutun hamileler için yoga videosu var ben bir kaç günde bir yapıyorum aşırı zorlamıyor bence bir göz atabilirsiniz keşke herşey yoluna girse de yürüyüşler yapabilsek😏
Sun Ozlemakycl bnde de oluyo nefes almada zorluk normal bnce ama yinede çok yorma kendini az az yap düzenli yap ben öyle yapıyorum yani
Betullllll MinnakLiva ayyy bende gün içerisinde hayatta atlamamm bu egzersizimii cok dikkat ederim 😂😂😂😂😂😂
Deryadeniz Haftamdan beri yogaya gidiyordum. Bir aydır evde kalınca kendim yapıyorum. Kesinlikle yapılmalı. Youtubeda hamile yogası videoları var ya da prenatal yoga diye aplikasyonlar var.
Beeet Minnakyavru leslie diye bi kadin var youtube yta hafif egzersizleri var ben yapiorum cok faydasini goriyorum
Denilotti Burcu Kutluk un doğum isimli kitabını tavsiye ederim kitabın arkasında hamileler için yoga hareketleri var.fotograf yüklemeyi beceremedim buraya koyamiyorum o yüzden
Evremir GulcanYvz leslie tuesday 30 dk olanları yapıyorum ben 3 mil bizi biraz yorabilir ben 32. Haftada olduğum için 2 mil yeterli geliyor,bel ve kasık ağrısı olmuyor böylece
GulcanYvz Evremir çok iyi canım peki doktora danıştın mı ? Bi sorun olmaz demi bende soramadım bir kaç gündür yapıyorum yeni başladığım için bacaklarımda ağrı oldu ama geçti