Gr1992 Bide smdı doktor son adete gore mı hafta hesaplıcak artk yoksa ultrasonda cıkana gore mı hafta takıbı yapcak. Bide bn hamılelık proframında ultrasn haftasına gore duzeltım geri haftasını
sinber Gr1992 eğer aradaki fark bi hafta ve daha fazla olsa usg göre devam ederdi ama şuan sata göre devam edecek önemli olan sat
sinber Gr1992 çoğalacağım düşünmüyorum canım sonuçta daha gelişim ve oluşum aşamasındasın bol bol su iç yediklerine folik asite vs dikkat et gerisi hallolur bir de bebişler günde ortalama 1 mm büyüyor bu süreçte yani aradaki fark çabuk kapanır ki zaten fark bile denemez seninkine bir de ölçüm yaparken işaretlediği alan da önemli ucu ucuna işaretlediğinde tam bile çıkabilir ölçüye göre anlatabildim mi bilmiyorum
mmylmz mervearslantas canım bu testte 2. hayelet hep çıkıyor uzmek istemem ama yınede beklesın kan versın. days ın comfort bu nerde görsem tanırım. predıctor early var pembe kutu 2 gun daha beklesın onu alsın yapsın
melindam mervearslantas Ben Çizgi Göremedim Erken Gebelik Testiyle Öğrendim Bende Anında Çift Çizgi Çıkmıştı Ama Bu Test Değildi. İnşallah Vardır
Rehile Merhaba ben gördüm🤗🤗Benimde adet günüde yaptm cook silikti her gün tekrarladm koyulaştı azck kan verdm 68.9 cıktı
mervearslantas Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Dua edin arkadaşlar, varsa da tutunsun inşallah annesine. Yoksa da rabbim en yakın zamanda isteyen herkese versin inşallah. Hayırlı ramazanlar ☺️