Kerim2013 Arkadaşlar ben özel hastanede çalıştım temizlik hijyen diyosunuzya farketen bisey olmuyor 1 gecede 10 tna hasta taburcu olsun bütün odaları aynı suyla temizlik ypiliyo herkonumun bezleri farklı oluyo
Selmapiskin Yasemn_Akgl yaşadığın şehir ve hastaneye göre değişiyor ya. Bak benim yaşadğm yerde devlette kadın doğumlar hiç iyi değil. Özele gider buranın %70 i. ama il de Antalya da yani. Devlette çok iyi doktorlar var. Doktor iyiyse hastane iyiyse özel devlet farketmez.
Snurugur Yasemn_Akgl canım hepimiz aynıyız benim eşimde asgari ücretle çalışıyor. Ama dediğim gibi çocuğun sağlığı herşeyden önemli inşallah içinden geçen olur :)
Angelada Yasemn_Akgl babami yatırdık devlete pandemi hastası dolu Allah’a emanet ettik.mecburen gitmek zorunda kaldik bende gittim hamileyim dua ediyorum Başka çarem yoktu.
Yasemn_Akgl Angelada Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah. Ama sadece doğum üzerine olan bi devlet hastanesinde sorun olmaz sanırım
Hazalce Yasemn_Akgl hayırlı Doğum nasip etsin hepimize ama bende kararsız kaldım çok Büyükşehir değil benim yaşadığım yer ama devlette karar verdim çünkü diğer polikinliklerde azalma var hatta gelmiyor sanki özel hastane gibi beğendim zaten virüs vakası olursa büyükşehire sevk ediyorlarmış maddi açıdan ki şu dönemde daha mantıklı
Yasemn_Akgl Hazalce Evet maddi acıdan devlet hastanesi daha mantıklı geliyor bizede . Önemli olan devlet özel değil aslında iyi bir doktora denk gelebilmek . Umarım iyi insanlara denk geliriz . Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
smg95 Ruveydaasker nagehan doktor çok iyidir, erkek doktorlarını çok iyi bilmiyorum ama gittiğim her doktordan memnun kaldım esenler hastanesinde ben. Acile gitmem gerektiğinde erkek doktor bakmıştı sağolsun moral vererek kızım diyerek baktı etti.
ggmom Yasemn_Akgl sizin yapmanız gereken hastaneye gidip doktorlara muayene olmak doktorlar sitesinden dojtor yorumlarını okumak iyi kötü bilgi sahibi olunuyor edirnede mesela devlet ozelden daha iyi normal dogum yapacakken kendi odan oluyor mahreme önem veriliyor bebek odandan dışarı çıkmıyor ebeler çok ilgili ozelde ise gördüğüm tamamen ticari tek fark muayenelerde daha fazla zaman geçirmek özel ilgi gibi yani
Yeterdemirok Aranıza yeni katıldım hayırlı geceler . Güngören özel Hastanesi’ne gidiyorum Hatice şenel doktorum.26+6dayim 2aydan fazladır gidiyorum. Normal doğum 750-850 sezeryan 1100+1200 arası Sırf çocuk üzerine temiz bir hastane tavsiye ederim.
Yasemn_Akgl Yeterdemirok Karar vermesi zor oluyor seçenek çoğalınca ama bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim aklımda bulunduracagim☺ Sizede Allah hayırlı doğumlar nasip etsin insallah