Hll3840mhmt bebegimmm16 ben bundan anlamıyorum da inş hamilesinizdr Değilseniz soğan kürü öneririm Bi de civanperçemi duymuştum araştırın derim ama netleşince.. Allah korusun hamilelikte içilmesi düşüğe yol açar
Tubacfc minigimyoldaa23 ay hadi inşallah öledir test yapcam ama yumurtlamanın 11 günü daha erken diye yapmıyorum
Nslhnakn Sinemm17 kuzum gebelik testi yapsaydın bi😍 acaba yumurtlaman 2 gün mü oldu benimde öyleydi eğer öyleyse bugünüde muhakkak değerlendir🤗
Sinemm17 Tugce1803 ayy ben dün değerlendirdim bugün yine değerlendireyim yunurtlamaysa eğer kaçırmamış olurum yarın öğlen ki testim de koyu çıkacak mi bakalım olmadi pazartesi direk kan aldırırm
Tugce1803 Sinemm17 bence de değerlendir kaçmasın günler🙈bakalım yarın daha da koyu olursa anlarız zaten gebelik başlıyor🤲🏻
Sinemm17 Tugce1803 canım bakar mısın t silik çıktı bugün . demek ki yumurtlamaymış. 2 gün sürdü ama yumurtlama ilk günü değerlendirdim bir de bugün ki catlamayi değerlendirdim artık . yumurtlamanın ikinci gününü degerlendirmedim 😑
Nslhnakn Sinemm17 benim gebelik testini atmıştım sana çizgi nerdeyse yok gibiydi, yarında yap bakalım o zaman belli olur 🤲🏻🌸 ama bugünüde değerlendir ihtimale karşı boşa gitmesin 🤗