Nslhnakn Sinemm17 bu gebelik testi çizgi yok gibi nerdeyse Buda ovülasyon takibindeki yumurtlama ama ekim ve sonrasını bulamadım😞
Sinemm17 Nslhnakn benim de şimdi koyu ya ama yumurtlama mi emin olamıyorum.ben yine de yumurtlamadir diye değerlendirdim bugünü
Nslhnakn Sinemm17 en iyisini yapmışsın canım en azından yumurtlamaysa boş geçmemiş oldun😌 rabbimin izniyle en kısa sürede inşallah güzel haberlerini alırız🤲🏻🌸🤗
Tugce1803 Sinemm17 😍😍 yaa ne olacak elimden geldiğince cevaplıyorum bazen çok bildirim oluyor göremiyorum ama tekrsr etiket yapıyor arkadaşlar o vakit tamamlıyorum göremediklerimi☺️
Tubacfc Tugce1803 canım benimde adetime 3 gün var 22 nisanda yumurtlama 23 nisanda çatlama oldu ve bu akşam son ovulasyon testimi yaptım ve böyle çıktı sence yumurtlama mı yoksa gebelik olabilirmi bide şuan berbat bi mide bulantım var sahur bile yapamadım yumurta ekmek bile kötü kötü koktu burnuma 🙄 https://imgyukle.com/i/rxabWN
Tugce1803 Tubacfc hmm daha erken olmuş şimdi saydım 10.gündesin gebelik olabilir ama tam koyu değil yarında yap canım öyle bakalım🤲🏻
Tubacfc Tugce1803 başka ovulasyon testim kalmadı bu sonuncuydu öyle şeytan dürttü yaptım mide bulantısı beni bitirdi şuan 😔
Tugce1803 Tubacfc sakin ol canım döngün kısa ya da geç mi yumurtladın desem o da değil gebeliktir inşallah baya koyu çıkmış elinde erken gebelik varsa yap🥰
Tubacfc Tugce1803 adetin 27 ci günü yumurtlama gördüm var sabah yapmayı düşünüyorum inşallah gebeliktir çok teşekkürler 😊
Tugce1803 Tubacfc soyismin nedir ya da baba adı şimdi sabah namazında dua edeyim inşallah gebeliktir🤲🏻
Tubacfc Tugce1803 Çifci soyadım Ali babamın ismi allah razı olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏🏻
Tubacfc minigimyoldaa23 ay hadi inşallah öledir test yapcam ama yumurtlamanın 11 günü daha erken diye yapmıyorum