Glc Sinemm17 adetin 28. Günü yumurtlama oldu yazacaktım yanlış yazmışım 😊 inşallah bende sende adet olmayız bakalım
Nslhnakn Sinemm17 bu testlerden bende kullandım canım bence senin yumurtlaman bugün ama ama 2. Kez de yumurtluyor olabilirsin🤗
Sinemm17 Glc ben birgebeningunlugun den aldım instagramdan ama çok yoğun mesaj atıyorum 2 3 gün sonra cevap veriyor. ben de buraya yazıyorum artık
Glc Sinemm17 bende ovulasyon takibi sayfasından aldım ama yumurtlama olmayan günlerede yumurtlama dedi anlamadım sonra bende bıraktım ona atmayı sonra bi kaç kez yazdım
bebegimmm16 Gulkozann canım düm yaptım ama çıkmadı bugünki ovulasyon testim de bu kafam çok karıştı artık https://imgyukle.com/i/ru1nUS
Sinemm17 Glc ilk kez aldım ben de bir sıkıntı yaşamadım ama kendin takip etmen lazım ben mesela koyu cıktı diye atıyorum zaten 2 gungeciyor öyle cevap geliyor . ama arastirdim ben en iyi bu testler iyi dediler o yüzden ordan aldim
Gulkozann bebegimmm16 idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırın ben hamile olduğumu öğrendiğim de ovulasyonla baktım bende ebru hanımdan aldım testleri t koyu c biraz silik çıktı
bebegimmm16 Gul6100 kuzum biraz bekleyip öyle vericem hasta olmazsam böylede insan üzülüyor dün çok üzüldüm negatif görünce