Sinemm17 Tugce1803 şimdi benim.bugun yumurtlamanın 12 günü ama adet tarihim 9 mayıs ben 9 mayısta mi adet olmam gerekiyor yoksa 2 gün sonra mi. hani yumurtlamadan 14 gün sonra deniliyor ya .
Tugce1803 Sinemm17 yumurtlamadan 14 gün sonra ortalama ben mesela 17.gün adet olurum en son 17 dir yani o güne kadar olursun canım
Yelda15 bebegimmm16 suan aynı durumdayız yaklaşık 15 gün önce iki çizgide aktif gördük ama bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde idrarda hamilelik testi yaptım test Negatif 😔😔 yardımcı olurmu bilen ??
bebegimmm16 Yelda15 adete üç gün vardı şimdi geç mi adet olcak acaba geç yumurtlaması olup hamile kalan varmı
Sinemm17 Tugce1803 bak canim bu resmi 3. testi yaptıktan 10 dakika sonra çektim. birgebeningunlugu varya ona attım yumurtlama dedi. buraya gruba attım hatta sen de cevap verdin yumurtlama dedi çoğu kişi
Sinemm17 Glc ben de öyle tahmin ediyorum ama gerçekten kafam çok karıştı . yarın da yapayım eğer silik çıkarsa demekki çatlama olmuş . silik çıkmazsa 2 3 gün daha yapmaya devam ederim..
Glc Sinemm17 şuanda aynı durumu bende yaşıyorum 14 ünde çatlama gördüm ve adetime 28 gün varken yine gördüm 4 gün üst üste koyu idi bugün renk açıldı yani çatlama oldu benim adetime 5 gün var şu anda yeni yumurtlamam oldu