Glhn16 Kupik henüz yapmadı doktorum iki doğum yaptım ben daha önce ikisi de normaldi çok rahat geçmişti ama bunda düşünüyorum kilosu fazla olunca :) perşembe kontrol var umarım bir sorun çıkmaz 😍
Kupik Glhn16 normal doğum ve kolay olması için birşeyler yaptın mı acaba tecrübenden faydalanalım bizde kuzu
rabnaz6822 Kupik şuan 37.haftadayım 🤷♀️Canım herseyden yiyorum hazır içecekler dışında 🤪8.aya kadar hiç abur cubur ve pasta Tarzı yemedim Ama bu ay saldım 🤧
Arslan04 Kupik valla ben tek sayılarla yiyorum sık sık yiyorum yedi tane yiyorum mesela sabah sonra tekrar öyle yiyorum ama henüz bi belirtim yok YouTube’dan videolardan yapıyorum suguatı da
Sumeyye19112 Kupik ishal gibi durum söz konusu değil. Açıkcası cok Bi sancım da yok arada yatarken hafif bir kasık agrım oluyor sonra hemen geçiyor o kadar. Gelmemeye niyeti yok gibi 🤷♀️
Sumeyye19112 Glhn16 çatı muayenesi yaptı mı doktorunuz normal veya sezeryan dedi mi. Benim kide iri bebek 😅
Glhn16 Sumeyye19112 neden yapmadı bilmiyorum ama henüz muayene olmadım perşembe kontrolüm var bakalım yapacak mı sizin ne kadar ?
Glhn16 Kupik çok yürümüştüm kızlarımda her gün 1 saat en az şartlamıştım kendimi.çok güzel ve kolay olmuştu doğumum.ama şimdi her gün yürüyüş yapamıyorum corona var evde çocuk var her gün çıkamıyorum.yine de evde ufak tefek egzersizler yapıyorum.
Mehtapca06 Kupik yok olmadım ilk gebeliklerde artık yapmıyor doktorlar doğuma kadar inşallah seninki yapar ☺️
mavera Kupik 39+1 ne zaman gelicek bekliyorum bakalım hurma yiyorum, sıcak duş, çömelme başka da Bi şey yapmıyorum hafif ağrılarım var ama biliyorum ne yapsam Bi vakti var öncesinde olmıycak 🤷♀️sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz 🙏
Kupik Aysen2709 ciddimi rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah sende rahat geçirirsin sezeryan olmayı 🤲🤲
Kupik Glhn16 inşalla aynı şekilde rahatca doğum edersin canım benim allahım hepimize rahat kolay normal doğum nasip etsin 🤲😘
Kk39 Bende dün çatı muayenesi oldum kızlar 37+5 im ama vajinan çok dar normal doğum çok zor olur çatın uygun değil dedi perşembeye sezaryan günü verir 38+2 de olucaz bakalım kısmetse bende üzüldüm ilk etapta ama gerçekten darsa bu sefer yırtılma ve dikiş fazla oluyormuş hayırlısı diyorum