Buse14 1kirmizibuluut en Son 32 haftalikken gitmiştim 2 kilo 364 gramdi şuan 36 haftalık yarın kontrolümüz var
Bulutemine Kupik yapabilirsem evet ama doktorum sezaryen yanlısı doktora kalsa bu hafta alacaktı çocuğu ben beklemek istedim
Kupik Glhn16 kasıklarda ve rahminde bebek kıpırdayınca sanki rahminde gibi hissediyor musun sanki altından çıkacak gibi bende öyle oluyor ya
Glhn16 Kupik evet iki gecedir öyle oluyo uyutmuyor hatta geceleri öyle hareketli ki kalkmak zorunda kalıyorum
Kupik matrushka benimde 2 hafta önce 2.760 gr 48 cm şuan kaç oldu bilmiyorum ama doktorum bu şekilde ilerlersen çok rahat doğum edersin dedi herkesi diyorum çok zayıf bebeğin deyince üzülüyor insan bu seferde şuan 3 kiloyu geçmiştir
Glhn16 Kupik sağlıklı olsun da 🥰 çok meyve yedim ona yoruyorum bi de eşim etsiz sofraya oturmaz illa et yemeyi olacak ondan da kaynaklanıyor sanırım
Edanuraygun Sekerbuhra demir ilacı kullanıyorsan bazılarında ishal yapıyor bende öyle etki etmişti mesela
rabnaz6822 Kupik şuan 37.haftadayım 🤷♀️Canım herseyden yiyorum hazır içecekler dışında 🤪8.aya kadar hiç abur cubur ve pasta Tarzı yemedim Ama bu ay saldım 🤧
Glhn16 1kirmizibuluut 38 canım şimdi 38+4 olduk 4.000 olmuştır 😁😁 nasıl doğuracağım diye düşünüyorum 😂😂
Sumeyye19112 Glhn16 çatı muayenesi yaptı mı doktorunuz normal veya sezeryan dedi mi. Benim kide iri bebek 😅
Glhn16 Kupik henüz yapmadı doktorum iki doğum yaptım ben daha önce ikisi de normaldi çok rahat geçmişti ama bunda düşünüyorum kilosu fazla olunca :) perşembe kontrol var umarım bir sorun çıkmaz 😍