0808aysu Uysal_ doktorda ters bişey olduğunu yansıtmadı hiç ama internetin azizliğine geldim sanırım moralim bozuldu banada dua edin inşsllah hayırlısıyla geçer😌
Uysal_ 0808aysu amin canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın stres yok 😄mutlu anne sağlıklı bebek.
Ffaattmmmaa Ireem7 27-28 den sonra düzeldi kanamam da ozaman geçti diye hatırlıyorum.şimdi 36 haftalığım
iremgun Ffaattmmmaa kanamanız uzun sürüyor muydu acaba? 15. Haftamda kanama ile gittim previadan kaynaklıymış 16+1 olduk bugün baya baya geçti kanamam nerdeyse yok gibi ama bu kadar uzun sürmüş müydü sizin de acaba?
kbratkgz Ireem7 benımkı tam kapalıydı hıc duzelmedı herseyı yasaklamıstı doktorum lavabo ıhtıyacı hariç hersey yasaktı her kontrolumde doktorum detaylı bı sekılde olabılecek ıhtımallerı soylerdı hep bılgılendırrdı
Ireem7 kbratkgz benim yarı kapalı tekim eşim çalışıyor gelince yardım etmeye çalışıyor ama yemek, bulaşık gibi şeyler yapıyorum umarım düzelir
Fndktgc0325 0808aysu benim de 19.haftada yukarı çıktı hiç canını sıkma sadece ağır işlerden kaçın, ben hep sırtüstü yatmıştım o dönemde çok şükür 33.haftama geldim bi daha da inmedi plasenta aşağıya. İnşallah siz de güzel haberler duyarsınız
Buseeeeee Korkma benim sonradan yukarı cıktı cok şiddetli kanamam oldu bebek kan yutmustu şuan normal herşey ama hep yatıyorum dusumu oturarak alıyorum bi şekilde günüm geçiyor allah büyük korkma
0808aysu Buseeeeee bana henüz bu gibi şeyler söylemedi sadece ilişkiyi kesin yasakladı bende seve seve dedim erkekler anlamıyo maakesef umarım benimde hayırlısıyla yukarı çıkar🤲
kbratkgz Ireem7 ınsallah duzelr bı arkadasmda oyleydı duzelmıstı ama bnde olmadı sıkma canını ınsallah bıse olmaz cok sukur yawrum 2bucuk aylık oldu hepsı gecıyo
Eslem13esila 0808aysu umarım düzelir Allah’tan umut kesilmez benimde 24. Haftadan sonra tanı koyuldu şuan da aynı inşallah düzelir