1prensannesiozge Kızlar a101 e beşik gelecekmiş perşembe nasıl acaba salona koymalık almayı düşünüyorum. ?
pamuksekerinannesi 1prensannesiozge Ben şahsen salonda yatırmalık-sallamalık anne dizi alayım diyorum. Dediğin beşik salona koymalık fazla büyük değil mi canım?
Burcu 1prensannesiozge benim arkadasım onun aynısını a101den değil de civilden almştı sanırsam aynı fıyattı. Gayette memnun kalmıştı. Eğer o tarz ıstıyorsan cıvıl mağazasına bakabılırsın.
1prensannesiozge Valla bilemedim ki canım ya ayriyetten alıcam beşik ama salona koymaya iyi olabilir kış geçene kadar.
HilalCeylan1 1prensannesiozge parana yazık olmasın diye dedim canımm ama gidip bir bakmak lazım tabi anca televizyonda görüyoruz bak belki güzeldir
Damla________ 1prensannesiozge 130 liraya sallanan beşikler var çok güzel ben ondan alicam bende gördüm o dediğini ama bakmak lazım çok büyük değilse salon içinde olabilir
Dilanckr62 pamuksekerinannesi doktor şurup verdi yanma ile alakalı fakat çokta bağlanmak istemiyorum ilaca doğal yollar daha mantıklı geliyor 🙄