Annemerve Nazliiiiii VAZELIN 😂👍👍 Bütün kremlere tek geçer. Gidip o kadar para vermeye gerek yok. Ben vazelin kullanıyorum vücudu nemli tutma süresi olsun kokusu olsun fiyat olsun her anlamda hepsine bin çeker canım 😊 güzel koksun istersen güllüsu de var onu alabilirsin 👍 ben çok kullanmadım ne yalan söyleyim o yüzden biraz cik aşağıda hafif bir çatlama var. Ama düzenli kullansaydım hiç olmazdı eminim. Ben ayda 3 kere felan sürüyordum karnıma sen benim yaptığım hatayı yapmazsan emin ol çatlamazsın 😊😂bu arada ben 34. Haftadayım canım
Annemerve Nazliiiiii ilk zaman bir heyecan badem yağı aldım. Ama çok pişman oldum. Karnımda kıllanma yaptı. Sakin alma . Ve badem yağından bu konuda şikâyetçi olan pek çok kişi var canım haberin olsun
Ebru-isil Lierac + badem yağı,Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı karışımı kullandım 38+4 sıfır çatlak ☺️ Ama kullanıp çatlayanda var ama kullanılınca belki aza indirilir olsa bile.
Yagmurahmet16 Ebru-isil Kullandiginiz bir marka var mi tavsiye edebileceginiz internet uzerinden sipariş vermek ıstiyorum
Ebru-isil Yagmurahmet16 canım ben kakao yağı ve badem yağını marketten alıyorum o yüzden adını hatırlayamadım.kakao yağı katı şekilde olanı alıyorum ama buharda ya da sıcakta eritip 3 yağı da karışım yapıp sürüyorum.Hindistan cevizi yağını da shiffa Home diye marka var ondan memnunum kokusu çok güzel.Bu Ara gidip alamadım şok markette satılan bi Hindistan cevizi yağı vardı onu aldım bu ara.
Nazliiiiii Mervecankurtt ben mustela kullanıom 35+4 üm kremim bttı farklı kremle devam edıcem klan zmanda
Ebru-isil Nazliiiiii lierac sürüyorum daha sonra bu yağların 3 ünü karıştırdım krem kutusu gibi kutuya döktüm krem gibi sürüyorum onu da canım.
Brokoli Annemerve ama canim badem yaginin kullanim amaci aslinda o zaten. ben badem yagini kirpiklerime surmek icin aliyorum , cok sasirdim forumda bu amacla kullandiklarini gorunce
Brokoli Annemerve ama canim badem yaginin kullanim amaci aslinda o zaten. ben badem yagini kirpiklerime surmek icin aliyorum , cok sasirdim forumda bu amacla kullandiklarini gorunce
gunesse Nazliiiiii benim deneyip de memnun kaldığım yöntem dalin bebek yağını her gün göbeğime masaj yaparak sürmek bazen de hindistancevizli vazelini var dalinin onu da sürüyordum hiç çatlağım yok