asyaa15 Hala Bekliyenlerr ? Ne zaman gelicek bu miniklerr 🥰 ne nişan ne suyum geldi. Arada sncı giriyor o kdr. Rahmime iğne btmalar 2 3haftdır byleyiz. Bide akıntım çok o kdr 🤷
Muhammedim0125 asyaa15 39+1 bugün ağrılar başladı ama. Kasık değil göbeğim ağırıyor belimde de ağrı yok nişan yok akıntı var her zaman ki gibi iç çamaşırı giyinemiyorum batıyor sanki 🥺
Tomris_umay Ceylan35 bende ✋🏼 Sürekli karında sertleşme , ve sol kasıkta batma var sabahtandır 🤦🏽♀️ Gelesi yok benim kızında..
Ceylan35 asyaa15 36+3 de gittim korkudan gidemiyorum ki özel aracımızda yok ama bu hafta mecburen gidicem sen
asyaa15 Ceylan35 37 de gittik bizde bu cuma gideyim diyorum gelmezse 39+5 falan oluyorux ozmna da. Bakalm walla nolacak bilmem. 😊
asyaa15 Mehtapca06 aynen hem heycanlıyız hemde tedirgin hemde cok rahatsız. Geceleri cok az uyuyorum. Mide yanması berbat
Ceylan35 asyaa15 git de cuma sokağa çıkma yasağı var sizin olduğunu ili etkilemiyomu en azından son kez de olsa muayane olmak gerekir ne olur ne olmaz
Mehtapca06 asyaa15 aynen ağzıma acı su geliyor yetmiyor sürekli millet doğurmamı bekliyor ama bende hiç belirti yok belirti olmayınca ne kadar beklicem de meçhul ne bilim ya zor bir evredeyiz ☺️
Tomris_umay Ceylan35 ay gelsin artık, bazen çok zorluyor , kalk kızım yerine yat diye kavga ediyorum 🤦🏽♀️😂 yarın kontrolüm var bakalım nts falan çekilecek doktor ne diyecek acaba🤷🏼♀️
Ceylan35 asyaa15 işte ambulans sadece beni Aliyo geriye annem ve eşim kalıyor onlar için endişeleniyorum🤦
Meteannesi Ceylan35 ayyy korktum bende 40 oldum bugün perşembe kontrol var bende yasakta sancım tutarsa naparım diorum siz sadece ben ambulansla gidiyorum diyince korktum şuan tutuyumda doğurmuyum bari :p doğurmazsam bende pazartesi yatış yapıcam gelsin suni sancı ikinci doğumum suni sancı çok fena :0
Ceylan35 Tomris_umay ahahaa 😂 seninkide iyiymiş inşallah yarın gittiğinde güzel haberler alırsın kuzum
Tomris_umay Ceylan35 dr dan geliyorum şimdi, nasıl becerdiyse kanaldan çıkmış zilli 🤦🏽♀️ Sancı falanda hiç çıkmadı nts de 🤷🏼♀️ Haftaya günü doluyor, kanala girmezse suni ile başlatıp sezeryana alacaklarmış 🤦🏽♀️ Çocuumun gelesi yok valla 😂
asyaa15 Ceylan35 o kötüymüş cnım ya inşallah cuma cumartesi pazar gelmez ozmn 😁 geri getiriyorlarmı ki seni