seval3401 Fidan1998 ben 4 haftalık değilim ama çok şiddetli karın ağrısı yaşıyorsan muhakkak doktoruna görünmelisin ara durumunu konuş ve yarın bence en geç gitmelisin
kbtmz Fidan1998 canım çok normal rahim genişliyor bu sebepten ötürüdür kas ağrısı oluşuyor bndede olmıştu 😓
SnFk Fidan1998 hamileliğin boyunca seni yataktan kaldırmayacak ağrılar hariç bütün ağrılar normal. Kanamalar ve renkli akıntılar normal değil. Ama içine kurt düşüyorsa doktoruna haber verebilirsin bu durumu. Bebeğin durumu hakkında bişey söylemedi mi gittiğinde?
Fidan1998 seval3401 bu gun gitdim ama bu kadar agri olmamisdi hiç , doktordan geldikden sonra ağrilarim çoğaldı
Milena20 Fidan1998 sakin olun Adet ağrısı gibi ağrılar normal herhangi bir lekelenmeniz var mı Hiç doktorunuza bir danışın isterseniz ağrınızı tarif ederseniz belki yardımcı olur
kbtmz Fidan1998 şuan 12 haftalık gebeyim Allah’a şükür tamamen geçti hiç endişelenmene gerek yok doktorumdan aldığım bilgiydi adet sancısından daha şiddetli ama zamanla geçiyor benim iki hafta kadar sürmüştü özellikle gece uyutmuyordu 😞
Beyzaneriman Karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı normal bunlar 5+3 deyiz şimdiden uyuyamiyorum ağrılardan leken olmadığı korkma sakinliğini koru inancını kaybetme arkadaşım ilk hamilelikte olağan panikler bunlar rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallah..:)
Deletedmom191 Fidan1998 bende kaşık ağrıları oluyor ama şiddeti değil bugün kesemizi gördük 4+5gunlugum ağrılar sordum norml dedi ama çok şiddetli ise doktora gitmelisn
SnFk Fidan1998 tamam o zaman endişelenmene gerek yok bebişin sağlıklı ve sana tutunuyor. O nedenle ağrıların normal. 😊
Deletedmom191 Fidan1998 bende 11 mayısta çağırdı kalp atışı için inşallah duyarız 2 kere kürtaj oldum kalp durduğu için bu 3.gebelik iğne ilac vitaminler kullaniorum bende bazen korkuyorum ama el işi öğrendim 25 yaşında daha yeni elime aldım havlu işliyorum kafamı oyaliyrorum son haftalarmza kavuşursa inşallah sorunsuz 🤲🥰
Emineavar Fidan1998 çok normal bebek yerleşiyor rahim büyüyecek 7 haftalık oldum hâlâ oluyor ara ara benimde o dönemde şiddetli bel ağrım vardi kasık ağrısı daha çoktu dinlen bol bol sıcak tut kendini . Allah’tan kalıcı olmuyor dinlenince rahatlıyorsun. Gelip gelip gidiyor sancı yani. Doktor ağrılar normal dedi bana.