Girlfather Herkese Hayırlı Ramazanlar Hanımlar siz daha iyisini bileceğiniz için sizden yardım rica ediyorum. Eşim doğum yapacak ilk bebeğimiz olacak hayırlısıyla dua edin inşallah. Eşime doğum hediyesi olarak ne alabilirim yardımcı olur musunuz ?
9816tt Girlfather öncelikle sizin gibi babaları aramızda görmek mutlu edici ☺️ Ben eşimden altın künye istedim yani yeni doğum yapmış bi kadına en güzel hediye ilgiden şefkatten başka hediye verilemez ama ben hem doğum günüm hemde doğum için istemiştim
Beyzasahin Girlfather ihtiyacı olan bişey olabilir yada çok istediği bişey 🤷🏻♀️ Yada eşinize sormanız daha iyi olur kendisinin belki çok istediği bişey vardır onu alırsınız
Girlfather 9816tt teşekkür ederim. Tüm bayanlar bizim baş tacımız evladımızın doğumunda yakınen eşimin yanında olan biri olarak bir kez daha hak verdim. Biz erkekler için bu çocuk işi çok basit oluyor. Çilesini ANALAR çekiyor. Allah razı olsun hepsinden
ilkbahar AtaMommy onlara da mutlu babalar diye sayfa açılsın 😵😃 benim eşimde bi kere yakaladım benim telimden buraya bakıyodu geçmiş yazdıklarımın bi kısmını okumuş 😵 Allahtan kaynana postlarına pek yorum yapmıyorum 😱😆😆
ilkbahar Girlfather ben birşey istemedim eşimden ama o hem bana hem bebeğe cumhuriyet altını almıştı… 😶 Eğer istediği hoşuna giden birşey yoksa düşünebilirsiniz..
deletedmom126 Girlfather vallaha abicim bence beşi bi yerde almalısın dogum yapmak kolay degil hakediyor eşiniz 5 tane burma bilezikte olabilir👍
NihalBurak deletedmom126 kız altın almış başını gidiyo beşi bi yer de ne 😂😂 He eşim bana alsa niye aldın demem gerçi orası ayrı 😂😂😂
MinnakLiva ben canon fotoğraf makinesi istedim eşimden, bende ona bir şey almak istiyorum sizden fikir alabilir miyim ? teknolojik birşey arıyorum şöyle 1500₺ en fazla
ilkbahar MinnakLiva ben de eşime birşey almak istiyorum 😵 ama ben de ne alacağımı bilemiyorum sonuçta ikimizin de emeği var 😂 hatta korkarım kş doğumdan sonra onun daha çok emeği olur gibi 😵😂
Girlfather MinnakLiva teknolojiye düşkün biriyse hele ki iphone x gibi kulaklık takılamayan telefonu varsa kablosuz kulaklık çok uygun olur. Bunun dışında huawei gt2 akıllı saat olabilir. İlk çıktığı günden beri biz erkekler hastayız o saate
deletedmom126 MinnakLiva ya kurban oliyim sana 🤣😘😘 eşine ne hediyesi alıcan hastane masraflarını ödediği için mi
Gulsevin Girlfather beşi bir yerde olur , tam altın olur , altın bilezik olur. Durumunuza göre artık. Ama dönüştürülebilir altın olsun ☺️Birikim yapmış olursunuz hemde
ilkbahar MinnakLiva ya erkeklere hediye bulmak ta çok zor, doğum gününde bulana kadar mahfoluyorum 😵🤷♀️😃 hiç aklıma gelmiyo ki şuanda.. 🤔