Eliff22 erkek çocuğuna hamileysen güzelleşirsin derlerdi bende hiç güzelleşme olmadı yüzümde sivilce lekeleri var Benim gibi çirkinleşen varmı 🙈😏
FundaR Eliff22 alın benden de okadar! Kendimi hiç bukadar çirkin hissetmemiştim sadece regl dönemlerimde tek tük sivilceyle uğraşırken hamileliğimin başından beri sivilceler yüzümden eksik olmuyor 😂 lafta erkeğe hamile olan güzelleşir ama nerdeeee 😂
NeslihanPiaAbac Eliff22 burnum iki misli oldu😂 Eski fotolarım olmasa böyleyim zannedicem.Lekelerde oluştu.Bence bizim oğlanlar yakışıklı olacaklar ondan böyle olduk biz☺😳😁
Esrabayrakdar Eliff22 been 🙋🏻 Aynalara küstüm desem yeridir 😕 Sivilceler mi dersin cilt soyulması deri dökmesi dersin şimdidede bugün farkettim çil olmuş göz altlarımda yer yer 😕 Moralim bozulmuo değil ama oğlumun canı sağolsun napalım diip kendimi avutuyorum 👶👼
yefeninannesi Benim de sivilce değil de lekeler çıktı sanırım bunun cinsiyetle değil de hormonlarla Alakası var 🤔
yefeninannesi Dilek23 ben bazen limon sürüyorum yüzüme çok nadir ama yarım saat falan bekletip yıkıyorum su ile sadece Sanki biraz renkleri açıldı gibi geldi bana İsterseniz deneyebilirsiniz sizde işe yarar belki Tabi hormonlar aktif olarak çalışmaya devam ettiği için kalıcı olur mu bilmiyorum ama ben bir umut arada yapıyorum öyle 😇
Eliff22 NeslihanPiaAbac Hahahah aynen benimde bazen burnum şişiyo özellikle sabahları 🤣🤣tuzlu yememeye dikkat et cnm Bencede bizim ogluşlar yakışıklı olcak güzelliklerini bizden alıcaklar 😍
NeslihanPiaAbac Eliff22 benim sabit şişliklerim hiç inmiyorki🙁 normalde de tuzlu yemem hiç hatta salatama hiç koymam vs ama davulum malesef.Küçük popolu bi doğsun ısırıcam poposunu acısını çıkarıcam😂😳😁 Şaka bi yana sağlıkla gelsinler inşallah🙏🌷
Haticeozkan Banada herkez erkek cocukda yuz bozulr dedi ama.benim yUzum.cok sukur duzeldi bi ferahlik geldi. Ama burun sismesi bndede var kmse farketmiyo ama bnada tam uc kismi sismis gbi geliyoki sistide 👶yarin 38 haftalik oluyoruz cok skur🤗
Eliff22 Haticeozkan Az kalmış dogumunuza Allah bir seste kurtarsın bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşallah 😊👼
Sempatik Benimde yüzüm şiş gibi geliyo elimde ayagimda yok sukurde son gunlerim oldugu icin galiba yuzumde leke olmadi bence hormonla vücutla alakali sanirsam kizimdada leke olmadi oglumdada olmadi sukur bi kotu yani bol bol kilo aliyorum bu arada 37haftaligiz 😊😉😂
Eliff22 Sempatik Son günlerde şişlikler oluyormuş Sizinde az kalmış doguma Kolaylıkla dogurursunuz inşallah 🤗👼🏻
Snur94 Eliff22 aynen öyle valla ergenliğimde bile böyle kötü olmamıştı yüzüm yüz şeklim değişmedi çok iyi ama lekeler oldu
Zeykem Eliff22 ne güzelleşmesi berbat durumdayım😁 kendımı cok cırkın hıssedıyorum karnım cıktı tüylenme oldu bıraz yüzün sivilceli anca makyajşa guzelm😑😑