pera_ İki gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bu nasıl ağrı nefes aldırtmıyor sırtım kaburgalarım hep ağrıyor uyutmuyor napsam geçer yaşayan oldumu hiç niye ağrır hiç ağrımayan böbrek hamilelikte 😩
Nnur1 pera_ böbrek ağrısı olduğunu nasıl anladınız, genelde bel ağrısı zannedilir ama. Çünkü benim de belim, kaburgalarım, sırtım ağrıyor, sağıma yada soluma yattığımda sıkıştırıyor, nefes alamıyorum. Acaba böbrek ağrısı mı diye düşünmedim değil şuan
Arzuasil pera_ canik benmde agriyordu idrar yolu enfeksiyonumda vardi bobrekmultrasomu cektirdm urolijide virusten once bobrek buyumesi var dedi doktor kadindogum doktorumda bakti bibrek buyumesi var hamilelikte olur dedi gecen sene ogljma hamileykende yasadm ozmnda bobrek buyumesi vardi bu hamileligimdede dayanilmaz agrisi oluyo nefes bile alamyrm ama dayaniyoruz doktorum birsey takiliyor demisti ama hic o seye girmek istemyrm zaten bu virusten hic gidilmiyor hastaneye dayaniuorm bende agrilara
28elanur pera_ çok geçmiş olsun benim de 28 haftada çıktı böbrek taşı var kıpıldadıkça çok ağrı yapıyordu ve Dr gittim bana idrar yolu enfeksiyonu olmaması için hap verdi ve 250 ml hamile için antibiyotik verdi Dr dayanmak gerektiğini söyledi yoksa stend takılır dedi ben de hep sabrettim çok ağrım olunca sıcak duş alıyorm iyi geliyor bi de sıcak havlu koyuyorm ütüyle ısıtıp Dr fazla hareket ev işi yasaklamıytı son haftalarda doğum yaklaştığı için artık hareket ediyorum inşallah doğumdan sonra düşürürüm çünkü 2. Gebelik vs düşünürsen ilk üroloji Dr görüş dedi çünkü gebelikte çok sıkıntı oluyormuş inşallah atlatırız 🤲
sumeyra00 pera_ canım benim de öyle oldu hemde 2 kez hiç bişey fayda etmiyor ve insan resmen kıvranıyor ağrıdan ben hastanede 1 gün yattım sırf bu ağrıdan ve enfeksiyon çıktı doktor 1 gece yatırdı takibe aldı serum verdiler 2 tane çok şükür şu aralar yok bende mutlaka doktora git önemliymiş bu ağrı doktorum öyle demişti
pera_ Nnur1 ilk ağrıdığında sırt bel ağrısı sandım ama sonradan anlayabildim böbrek olduğunu dokumdugum yada hafif vurduğum zaman yan taraflara hassasiyetini gösteriyor
pera_ Arzuasil ama olmazki böyle nefes bile alamıyorum sırt belime miğdeme vuruyor ya hiç mi tedavisi yok şuna ne takılıyormuş ki acaba
Arzuasil pera_ valla canm bende ayni dedm dayanamiyorm dedim ama baktm bu virustende gidilmiyo mecbur dayandm buzmna kadr benm 50 gun var doguma nasipse hic hastnye gdip yaptrmiym buzmna kdr dayandm birz dha dayaniyim diyorum adini unuttum canm internetten bir bak istersen bobrek buyumesi diye seninki de bobrek buyumesidir bilemem ama eger agrin bibrekse buyuk ihtimal odur simdi yanlis yonlendirmek istemem doktors gideceginz zman soyle doktoruna onlarda bobreklere bakiyo oglumda doktorum soyledi bibrek buyumesi bu hamileligimdede tesadufen enfeskyn icin gtmstm birde bukdr agri olnca ultrasona yonlendrdi uroloji ordan belli oldu doktormda sonclara bakti muayne etti evet var ama birz bekleyelim ne oluyo dedi dha kotu olrsan.bakarz dedi insaAllah siznki gelip gecici.bur agridir dedigm gbi internetten bir arastirin bobrek buyumesi diye orda yaziyor tedavisi doktoruna soylemeyi ihmal etme canm
Glsm3553 pera_ stent takiliyor bobrege idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir pyelonefrit olabilirsin bobrege yerlesmis bir enfeksiyon yani tahlil ver bence kac haftalik hamilesin cok agrin varsa sicak uyguladiginda bile gecmiyorsa benim oyleydi cunku
pera_ Arzuasil maşallah Az kalmış sizin doğumunuza ama benim daha çok var 17 haftalığım daha bekleyemeceğim Böyle yaşayamam çıldırtacak bu ağrı teşekkür ederim hayırlı doğumlarınız olsun biran önce insallah
Arzuasil pera_ amin insaAllah canm cumlemizin insaAllah gecer agrilarn doktoruna soylersin o seni yonlendirir Rabbim sifa versin insaAllah 🌸
brcaky pera_ böbreğin çalışması için yapılan küçük bir operasyon, bende çok bilmiyorum ama korkulcak bişey deği doktorum 10 dk süren bir işlem demişti sadece
pera_ 28elanur hiç böyle bir sorunum yoktu ki gebe kalmadan önce yeni çıktı idrar yolu enfeksiyonum var ama çok değildi dediğin gibi kıpırdandıkça ağrıyo dayanamıyorum ve daha çok var doğumuma😥
pera_ sumeyra00 serumlar da taktırdım yok banamısın demiyor ki üşüttüm mü acaba diyorum ama yok sıcak ta tutsam kendimi ağrıyor 😩
Edauysun pera_ alt karın bölgesinede vuruyormu peki? Ben büyün gecesol böbrek ağrısından uyumadm kalçalarımın içi acıyor resmen ya😔😔😔
Muberraonur Benimde çok ağrıyordu enfeksiyondan diye düşünüyordum doktora gitmedim ağrısı için malum virüs yüzünden ama bol bol su tükettim ağrım olmadı daha geçti Allah’a şükür bol bol su iç sende
pera_ Muberraonur normalde en çok tükettiğim şeydir su ama ama ağrı miğdeme vurduğundan dolayı Onu da içemiyorum kaç gündür